2777
2789
۲ اره

خب پس اون شهر در واقع وطن دوم شما هست و تا پایان مدت تحصیل چه یه روز بمونی اونجا چه صد روز ، باید نماز کامل بخونی روزه هم بگیری

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمتر از ده روز میخوام بمونم

خب کمتر از 10 روز شکسته است دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حالا نمیدونم چندتا کاربر گفتند کامل بخونم 

نه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگه شهر خودت نباشی کمتر از 10 روز شکسته ست 🤦‍♀️🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه وقتی که میخواد شهر محل تحصیلش بمونه

چه ربطی داره میگه کمتر از 10 روز میمونه 

مگه اینکه اون شهر رو شهر دومش کرده باشه که میشه شهر خودش مسافر حساب نمیشه 

حالا نمیدونم چندتا کاربر گفتند کامل بخونم 

بذار با ذکر مثال برات بگم

شما تهرانی هستی مثلا و شهر رشت قبول شدی و دانشجو هستی و الان ترم دومته

میخوای مثلا یه هفته رشت بمونی دوباره برگردی تهران

قصد انصراف از دانشگاه که نداری داری؟

اگه همچنان میخوای اونجا به درست ادامه بدی و قرار نیست انصراف بدی یا انتقالی بگیری، مادامی که تحصیل شما تمام نشده، شهر محل تحصیل در حکم وطن دوم هست و تمامی نمازها کامل و روزه برقرار است و مهم نیست چند روز تو هرکدوم از شهر ها باشی

ولی شهر های حدواسط، نماز شما شکسته ست، مثلا اگه با اتوبوس بری مشهد، اونجا نمازت شکسته ست و حکم مسافر داری 

چه ربطی داره میگه کمتر از 10 روز میمونه  مگه اینکه اون شهر رو شهر دومش کرده باشه که میشه شهر خ ...

دانشجو شهر محل تحصیلش تا وقتی تحصیلش تمام نشده وطنش هست میتونین زنگ بزنین بپرسین

مهمم نیست که به زبون گفته باشه وطن دوممه

همین که قصد موندن در اونجا جدی بشه و دانشجوی اونجا محسوب بشه، یعنی دیگه اونجا مسافر نیست

دانشجو شهر محل تحصیلش تا وقتی تحصیلش تمام نشده وطنش هست میتونین زنگ بزنین بپرسین مهمم نیست که به زب ...

مگه اسی دانشحوعه؟! 🤦‍♀️

مگه اسی دانشحوعه؟! 🤦‍♀️

لطفا کامل بخونین بعد جواب بدین چون سوال شرعیه باعث اشتباه میشه

نوشته ترم دوم هست