2777
2789
عنوان

شما قربون صدقه شوهرتون میرید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 39 پست
اینکارو کنی قطعا بهت میگن حسودی سکوت کن هیچی نگو

زن داداشم خیلی مغرور شده

دلم میخواد بهش نشون بدم که دختر کجا بوده 

یکم احترام بزرگ تر بیاد دستش 

اما نمی‌دونم چطور هم باشه 

خداروشکر ازدواج کردم همسرم اومد 😍 
با خودم گفتم امسال عید که پدر و مادرش از شهرستان اومدن بهشون بگم  خدا بهتون رو زد داماد خوب دا ...

در عوض عروس خوب هم نصیب شما کرد و خانم خوب برا داداشت

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با شکرگزاری همسر ایندتو جذب کن، بزن تو نت راجبش بخون ضرر نمیکنی مطمئن باش، مثلا همین جمله پروفایلت از نظر قانون جذب درست نیست... تو از الان باید شکر گذار باشی که به همسر مناسب خودت رسیدی..... 

زن داداشم خیلی مغرور شده دلم میخواد بهش نشون بدم که دختر کجا بوده  یکم احترام بزرگ تر بیاد دس ...

واقعا به تو ربطی نداره ب داداشت مربوطه

حرف بزنی میگن داشت از حسودی میترکید

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

رفت و آمد خونه ی اونا به خود داداشت و زن داداشت مربوط می شه.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
واااا به شما چ ربطی داره داداشت راضیه دیگ قشنگ معلومه ازار میدین اون بنده خدارو کاش داداشت ک انقد ...

زمین خریدن بالا شهر 

دارن میسازن داداشم ماه پیش سنگ گرانیت آورد 

خودش کامیون داره 

بار زد آورد که   آشپزخانه خونه و سینک و همه رو گرانیت کنن 

دارن یواش یواش میسازن که لوکس بشه 

عزیزم پایدار باشن  زنداداشت چنسالشه

۲۱ سالشه 

تازه بیست سالش تمام شده 

دست‌ راستش ۱۳ تا لنگه النگو انداخته

گردنبند طلا 

همه چی داداشم واسش دوتا دوتا میخره

رفت و آمد خونه ی اونا به خود داداشت و زن داداشت مربوط می شه.

آخه برای این میگم که مادر پدرش نمیان اول طبقه ما 

احترام بزارن به پدر و مادر پیر من 

یا زن داداشم اصلا احترام منو نداره 

۲۱ سالشه  تازه بیست سالش تمام شده  دست‌ راستش ۱۳ تا لنگه النگو انداخته گردنبند طلا  ...

ولی اگ داداش من اینکارا رو برا زنش میکرد خوشحال میشدم عزیزم اون داداش توعه بهتره براش خوشحال باشی 

۲۱ سالشه  تازه بیست سالش تمام شده  دست‌ راستش ۱۳ تا لنگه النگو انداخته گردنبند طلا  ...

توام دلتو صاف کن که خدا برات بهترینارو بیاره اگه از ته دلت از خوشی دیگران خوشحال بشی مطمئن باش برا خودتم بهترینها میاد ولی امان از روزی که دلت کوچیک باشه بدشانسی و حال خرابیش فقط و فقط به خودت برمیگرده الکی نیست که میگن طرف نون دلشو میخوره به خدااا که حقیقت داره 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

دختر عمم به سن و سال تو حتی فک کنم بزرگ ترم بود اتفاقا چن روز پیش عروسیش بود یه شوهر کرده از تمام شوهرا و پسرا فامیل سر تر اصلا بخاطر سنت تا امید نشو تو هم به قسمتت میرسی

آخه برای این میگم که مادر پدرش نمیان اول طبقه ما  احترام بزارن به پدر و مادر پیر من  یا ...

احترام هر آدمی دست خودشه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
2790
2778
2791
2779
2792