2777
2789
مبلم خوبه؟؟ اخه روشنه کثیف میشه

مبلت قشنگه اون پلاستیکا زیباییشو گرفته آخه

خب یه دستمال میکشی پاک میشه

من از کاور کردن وسایل بدم میاد باید استفاده کنی و لذت ببری

الان میان تو خونه مبلا رو میشورن فوش میدی میشورن بران

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مبلت سلیقه خودت مهمه من نمیپسندم سفید به خونت نمیاد 

فقط کاورو دربیار

خب میتونی خز بخری متری 

رو هرکدوم بندازی مثلا 

رو پلاستیک آخه کی میشینه 

لذتی میبری!

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
مبلم خوبه؟؟ اخه روشنه کثیف میشه

منم مبلام روشنه روکش نذاشتم تازه دوتام بچه دارم هرروزم مهمون دارم هیچ وقت برده ی وسایلاتون نباشید بجا ایکه وسایلا براتون کارکنن شما نباید برای اونا کار کنید البتع هرکی  ی نظری داره 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

نمیدونم این چ مسخره بازی راه انداختن برای کاور پلاستیکی هی اه و اوق میکنن

تاحالا قیمت مبل دیدین الان همینو باید صد ملیون بخره میدونید یه کارگر باید چند ماه کار کنه تا صد ملیون بده این مبل 

خودشونم میدونن راحت نیست ولی نباید هم خراب بشه

همین شماها برین خونه یکی مبلش کثیف یا خراب باشه همچین پشت چشم نازک میکنید و فاز تمیزی بر میدارین ...

پس خیلی هم خوب کاری میکنه ک کاور کرده و مراقبت میکنه

منم اگه کاور میزدم الان بعد 4 سال مجبور نبودم بخاطر یه ذره لکه بدم مبلامو بشورن

فرانسوی میخام شوهرم اینا میخاد

اگه خودت میخوای عوض کن فقط یه رنگی بگیر به مبلای راحتی که داری  بیاد 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
قاب عکسایی ک ب دیوار زده  یکی مال عروسیشه یکی دیگ ام هس حجاب نداره ولی روش رو خط زده  م ...

خب عزیزم واضحه براش مهم نیست منم برام مهم نیست به همین راحتی اینکه جای تعجب نداره