2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست
روانپزشک میرم روانشناس میرم خیلی مزمن هست زندگیم رو به گند میکشه بعضی اوقات ، دلیل ش چیه ؟دکترم میگه ...

اره وراثت هم تاثیر داره ولی نه زیاد مثلا ۱۰ درصد وراثت تاثیر داره ولی ۹۰درصد دلیل وسواس فکری گرفتنم استرس های شدیدی بوده که توی دوران کودکی و نوجوانیم کشیدم و این استرسای خیلی شدید خودشونو بصورت بیماری وسواس فکری توی ۱۸سالگی نشون دادن 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

درکت میکنم کلا این بیماری و حملات پانیک زیاد شده باید صبور باشی 

مرسی که میفهمیم ❤ خوب شده بودم چن روز پیش قلم چی اسم قبولی های شهرم رو زده بود منم تو گروه دانشگاهم فرستادم و گفتم ببینید بچه ها اسممون ، همه بهم حمله کردن که تو غلط میکنی اسم ما رو گروه میزاری گفتم سایت تو کشور پخشش کرده خصوصی نیست بهمم ریختن یه ساعت لرز داشتم حالا دوباره وسواسم برگشت وگرنه با دارو و سی بی تی مهارش کرده بودم بعد حمله های وسواسی تا دو روز بی حالم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی که میفهمیم ❤ خوب شده بودم چن روز پیش قلم چی اسم قبولی های شهرم رو زده بود منم تو گروه دانشگاهم ...

ارع عزیزم منم اینجوری میشم وقتی اضطراب دارم اما برو روانپزشکی خوب نقشه مغز بگیر بنظرم tdcs0 اگه بهت گفت نیاز داری انجام بده

سوپیشینه یعنی چی؟! مجرم منظورت قتله؟

نه بابا قتل نه فک میکنم که تو خواب واسه مخاطب هام فیلم میگیرم و بهشون فحش میدم اونا هم بهم نمیگن و چن ماه بعد ازم شکایت میکنن و من سابقه دار میشم بعد جرم تو خواب جرم تلقی نمیشه اما کسی ازم باور نکنه تو خواب بوده همش این چیزا تو سرم دور میخورن

نه بابا قتل نه فک میکنم که تو خواب واسه مخاطب هام فیلم میگیرم و بهشون فحش میدم اونا هم بهم نمیگن و چ ...

ای خدا واقعا همه افکار وسواسی مسخره هستن. عزیزم درباره اون درمان تحقیق کن امیدوارم خوب بشی من بخابم شبت بخیر ✨🤍