2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانه به بریز تو آب‌جوش لقاب بندازه بعد آبش با قطره چکان هر ۶ ساعت  ۱۰ قطره بده خلط گلو خوب میکن ...

سلام خانوم ‌ .امروز اولین باره ب بچم به دانه دادم. نگفتین چند دقیقه تو آب جوش باشه دونه ها؟ من نیم ساعت گزاشتم

عزیزم به دونه موثر بود برای بچتون؟من بچم دوماهشه اینقد گلوش خلط داره و شیر میپره تو گلوش شیر خوردنش ...

اصلا ندی . اینا دیوونن ک میگن اینچیزا رو نوزاد بخوره.  دادم بدتر شد. خودش کم کم خوب میشه. قطره چی میدی اونم باعث خلط میشه چون غلیظ و روغنی هستن. اگه به بچه شیرخشک میدی اونم باعثش میشه. اگه شیرخشکی هست . مدل ضدرفلاکس بده .من بیومیل ای ار دادم. بچه خوب شد. 

شما هم بچتون شیر می‌پرید تو گلوش؟دکترا میگن علائم رفلاکسه فقط باید دارو بخوره پسر منم نمیخوره نمیدونم چرا دکترش راضی نمیشه شیرشو عوض کنه بیشعور،پسرم اینقد گلوش میگیره و شیر میپره تو گلوش که قید شیرخوردنو میزنه همش گریه میکنه

شما هم بچتون شیر می‌پرید تو گلوش؟دکترا میگن علائم رفلاکسه فقط باید دارو بخوره پسر منم نمیخوره نمیدون ...

شیرخشک بیومیل آی ار خودش دارو هست . دکتر داده ب بچم. بخر بده بچت .هم بچه ی بیچاره راحت بشه هم خودت. بی بی کر هم نده

شما هم بچتون شیر می‌پرید تو گلوش؟دکترا میگن علائم رفلاکسه فقط باید دارو بخوره پسر منم نمیخوره نمیدون ...

اره بچم همینطوری بود اگه شیرخشکشو عوض نکنی . بچه خیلی بدتر میشه. دیگه شبا اصلا نمیتونه بخوابه. تو هم گرفتار میشی .