2777
2789
عنوان

عید نزدیک است...🪴😍

245 بازدید | 28 پست

بیاین ازبرنامه هاتون بگین،ازخریدهاتون،ازخونه تکونی هاتون.

کلاازمراحلی که داریدبرای رسیدن به عید می گذرونید؟هدفهاتون؟تغییراتون ازسال پیش والان؟😉

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

@حنینم  

@عشق_آقاامیر  

@مادرشوهر_مریم_مقدس  

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کاری نکردم 

هیچی 

‌بچه ها دعام کنید لطفا

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

سال عجیبیه هیچ تصوری ازش ندارم

نمیدونم قراره چه اتفاقاتی برام بیوفته و چه تغییراتی تو زندگیم ایجاد کنه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

فقط میتونم بگم یه سال پر از ماجرا داشتم ولی خیلی اذیت شدم

ان شاالله که سرانجام کارنیک باشه🙂

مثل هرسال هیچی ولی از اینکه امسال داره تموم میشه و تابستون اسبابکشی داریم خوشحالم از آپارتمان فرار میکنیم میریم ویلایی . خدا کنه ای روزها زودتر بگذره ان شالله سال جدید سال خوبی واستون باشه ان شاالله سال خوبی واسه منم باشه همگی شاد و شنگول و سرحال باشین خونه تکونی هم نمیکنم چون از خونم راضی نیستم فقط روز اخر تمیز میکنم تحویل میدم دست و دلم به خونه تکونی نمیاد بریم ویلایی با جون دل تمیزکاری کنم

فعلا هیچی ،کتونیمم امروز دزد برده

ای وای😓🤭

وای خیلی خوشحالم

عاشق فصل بهارم😍

خونه تکونی هم یه خونمو دیروز انجام دادیم تمام شد

ویلامون مونده هنوز برای هفته ی آینده خانوم میاد برای انجامش

خرید هم نکردم فعلا یعنی هیچی نخریدیم هنوز احتمالا هفته ی آینده میریم برای خرید فکر کنم الان زود باشه برای خرید

روز اول هم میریم قشم مسافرت😍

کلا عید و فصل بهار سرشار از انرژی مثبته برام 

به نظرم سال جدیدمیتونه یک زندگی نوشروع کنه🙂

خریدنکردیم،خونه تکونیم انجام ندادیم فک نکنم تاتابستان انجام بدیم🤭

البته خریدامیمونه برای عیدرمضان