2777
2789
عنوان

برنده ۲۰۶ شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 49 پست

بگو ماشینو بده خودم بیمه میکنم

حروم لقمه های رزل از دماغتون بیاد الهی

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مم میگم کلاهبرداری خواهرم ول کن نیس گفتم اینجا بپرسم بهش نشون بدم

به ابجیت بگو بهشون بگه ماشین برا خودتون

همون۱۲میلیونو بهم بدین🤣🤣

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

پول نریز ما یبار تیبا برنده شدیم اومدن زدن ب نام بابام یه قرونم نگرفتن همون شب گذاشتنش پارکینگ

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

بگو۱۲برابیمه ۲۰۶زیاده بدون بیمه بفرستیدشهرخودمون ارزونترمیگیرن😃😃😃😃😃

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پول نریز ما یبار تیبا برنده شدیم اومدن زدن ب نام بابام یه قرونم نگرفتن همون شب گذاشتنش پارکینگ

وای چقد خوب.از کجا برنده شدن

. دقیقا اگه برنده بشی بیمه به اونا ربطی نداره خودت باید بیمه کنی

خداروشکر