2777
2789
عنوان

صابخونه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ضعیفم زبون ندارم همه جا هم‌حقمو پایمال مبکنن

خب از همین امروز روی خودت کار کن که ضعیف نباشی

صاحبخونه ت هم دیده بی زبونی اینطور داره باهات رفتار میکنه 

استارتش رو از همین الان بزن این دفعه که زنگ زد بهش بگو تا موعد قراردادت بلند نمیشی 

زندگی و اوضاع اقتصادی همینجوریش سخت هست دیگه با بی زبونی و ضعیفی سخت ترش نکن برا خودت

خب از همین امروز روی خودت کار کن که ضعیف نباشی صاحبخونه ت هم دیده بی زبونی اینطور داره باهات رفتار ...

آبجی خودم به حد کافی زجر کشیدم زندگی ۲۵ سالمو بهم زدن قرص اعصاب میخورم هیچ امیدی به زندگی ندارم ‌چون دوباره از صفر شروع کردم  این‌مستاجر شدن هم از یه طرف

ممنون که بهم امید میدی

آبجی خودم به حد کافی زجر کشیدم زندگی ۲۵ سالمو بهم زدن قرص اعصاب میخورم هیچ امیدی به زندگی ندارم ‌چون ...

الهی عزیزم بهترین ها برات رقم بخوره

غصه نخور خیلی ها به خاطر جبر زمونه مجبور میشن از صفر شروع کنن زندگی بالا و پایین زیاد داره کسی از فردای خودش خبر نداره 🌹🌹🌹

نمیتونه زورتون کنه عزیزم اصلا بگو شرمندم الان خونه گیر نمیاد تواین فصل اگه گیرم اومد خبرتون میکنم پارسالم من با صاحبخونه این مشکلو داشتم تا سرسالم نشستم قرارداد دارید نمیتونه اجبارکنه اصلا

میگه من موقع قرارداد گفتم که شاید اسفند لازمم بشه  ولی ما برا  ۳۰ خرداد نوشتیم

اگه تو قرار داد ذکر نکردید هیچکاری نمیتونه بکنه

جواب گوشی نده حوصله داری

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
میگه من موقع قرارداد گفتم که شاید اسفند لازمم بشه  ولی ما برا  ۳۰ خرداد نوشتیم

ببین عزیزم بحثو دعوا نکن اصلا که اونم اذیتت کنه بگو بله میدونم منم الان شرایط جابجایی ندارم اصلا الان فصل جابجایی نیست خونه پیدا نمیشه شرمندتونم 

تقصیر خودتون چرا از اول بهتون گفت باید میگفتید ن شب عید کجا بریم نهایت برج ۱ یا ۲ تخلیه میکنیم 

درسته قراردادتون برج ۳ ولی حرفی بهتون گفته قبول کردید 

ولی الانم زنگ بزن بیاد خودت و همسرت باهاش صحبت کنید بگو شب عید خونه نیست صبر کن تا سر قرار داد

هی میگه فلان بنگاهی برو مورد داره  پیدا کنن

بگو رفتم نداشت. بعدم من یکسال بتونم این تاریخ جا به جا شم. سال های بعدم اینجوری به مشکل میخورم. دم عید نمیتونم اثاث کشی کنم که