2777
2789
عنوان

آرایشگاه ها خیلی بی انصاف شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 69 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجاکوتاه کردن 100تومنه جاهای گرون نروفکرنکن جاهای گرون کارشون خوبه همشون واسه جیب مردم کیسه دوختن شماحس باکلاسی بهت دست میده امااون به رگت نگاه میکنه خون میکشه😅

Dunyada olumden baskasi yalan

دیگه ۱ میلیون پول کوتاهی نمیدین که 

من تو لی لی رضایی کوتاه کردم آبان ماه 

موهام پایین باسنم بود کوتاه کردم تا وسط کمرم

با پک بهداشتی شد ۴۰۰ تومن

۳۵۰ تومنم پول براشینگ حرفه ای دادم که اون دلبخواهه میتونی ندی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بعضیاشون هم میری برا رنگ قیمت میدن که معقوله ،زیر دستش که میشینی آخر کار چندبرابر میگه ،علتشم میگه مثلا مواد بیشتر برده موهات،یبار این بلارو سرم آوردن و موهامم سوخت،منم دیگه نرفتم برا رنگ،خودم تو خونه رنگ میزارم و اصلاح میکنم،سالی دوسه بار میرم برا اصلاح و بند اونم وقتی دیگه خودم نتونم،واقعا بی انصاف و حرافن

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
چه خبره.حتما تهرانی.وگرنه من یکی از باکلاسترین ارایشگاه های شهرمون میرم کوتاهی ۱۰۰ تومنه تازه قهوه و ...

چقدر هم اطلاعات جدید کسب می‌کنی از تعریفاشون 

کلی هم بهت نسخه لوندی یاد میدن 😂

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️