2777
2789
و اگه اون یکی به عموهاش کشید چی🤔   میترسم بچه اولم در اینده اذیت بشه

کشیدن نداریم

تربیت مهمه عزیزم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مشخصه سر ارث بوده یکی میگفت برادرناتنی بوده من نمیدونم قدیمیا چه اصراری داشتن تعداد بالا بچه بیارن ...

نه تنی بودن کاش به بچه هارحم کرده بود بچه هاکه ازهیچی خبرندارن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تنی بودن کاش به بچه هارحم کرده بود بچه هاکه ازهیچی خبرندارن 

فک نکنم به قصد بچه‌ها رو زده باشه

سلاح کنترلش سخته، فک کنم فقط شلیک کرده بدون فکر

وگرنه که حتی با قتل یکی‌شون خودش از زندگی ساقط میشد و اون ارث حتی نابرابر هم بهش نمی‌رسید

تو خشم تصمیم هیجانی گرفته. بدون فکر

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
والا تریاک همچین قدرتی نداره بخاطر پول لامصب پول پول پول

می خواستم بگم معمولا شیشه اینکارارو می کنه . تریاک نه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

می خواستم بگم معمولا شیشه اینکارارو می کنه . تریاک نه

بله متاسفانه از تریاک این چیزا بر نمیاد 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

علکی چرا جو میدید

پدر و مادرش زنده بودن که کشته

اختلاف سر ارث و میراث نبوده که

باز یه عده میگفتن اختلاف الانشون سر قتل ۱۰ سال پیش خواهرش بوده 

به قول دوستمون خیلیا یه دونه بچه دارن ولی به قدری شروره که حد نداره ولی یه سریا ۷تا بچه دارن یکی از یکی موفق تر و باشخصیت تر.این مال تعداد بالای بچه هم نیست

به تربیت میره

یه ضرب والمثل میگه تره به بذرش میره...

قضیه همینه وقتی خانواده ای دخترشون رو چند سال پیش به قتل رسوندن تربیتشون مشخصه چی میشه آخرش

ماشالله ایران هم پر کارشناس مربوطه س

هنوز جزئیات یه اتفاقی مشخص نشده همیجور براخودشون میبافن

سر قضیه مهسا امینی نبود؟ 

شاید بیش از۱۰۰نفر رو به کشتن دادن و یه مملکتی رو به هم ریختن که با خیال بافیا و کارشناسی خودشو یه نفر کشته شده تازه بعدش مشخص شد طرف قلبش مشکل داشته پرونده پزشکی و عمل قلب هم داشته

باز خوبه دوربینا فیلمش رو تو لحظه ی از حال رفتن نشون دادن وگرنه مشخص نبود با نظرات کارشناسانه شون چیکارا میکردن

چرا دخترشون رو کشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟😨😨😨

مثل اینکه دختره در زمان دبیرستانش با یه پسری صحبت کرده

باباش و اون داداشای دیگه ش جای ریشه یابی زدن کلا صورت مسئله رو پاک کردن

اینم متوجه شده اینجوری کرده

البته مطمئن نیستم تو خبرگذاریا شنیدم

حدود ۱۰ سال پیش دختر خانواده و یه پسری عاشق هم میشن.یه روز پسره می‌ره دم مدرسه با دختره حرف بزنه پدر و برادران بزرگ دختره می بیننش.میخواستن دختره رو بکشن که دختره می‌فهمه فرار می‌کنه می‌ره خونه داییش،پدره می‌ره دختره رو میاره،داییه هم هرکاری می‌کنه پدره راضی نمیشه.بابای دختره می‌ره به پدر پسره میگه آبرومون رفته من دخترو میکشم توهم پسرتو بکش.پدر پسره میگه چرا بکشیم خب عقدشون میکنیم.باباهه قبول نمیکنه که عاشقی تو خانواده ما حرامه و فلان

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾

خلاصه پدره و داداش بزرگه دختره رو میبرن تو مزرعه میکشن و همونجا دفنش میکنن.این پسره هم (بهرام)اون موقع ۱۲سالش بوده و خیلی این خواهرشو دوست داشته.میفهمه که باباش و داداشش این کارو کردن کلا روانش بهم میریزه و با خانواده اختلاف پیدا میکنه

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾

و کلی ماجراهای دیگه این قضیه ارث و میراث بهونه ای شد براش.دراصل خون بیگناه هیچوقت رو زمین نمی مونه