2777
2789
ولی یعنی از اول اینجوری بوده یا به مرور زمان این شکلی شده باید بگردی. دنبال مشکلت اگه واقعا دوسش دار ...

یکی دیگه از آبجیامم همین شکلی شوهرش مامانی هرچی مامانش بگه گوش میده آبجیم میزنه خرجی یه میلیون بیشتر نمیده دیر میاد خونه بعد کارش ۲ یا ۳ ساعت میاد خونه اونم میگه خسته شدم ازش دلم میخواد طلاق بگیرم 

باور کن زندگی همه سخته دنیا خیلی بی رحمه امیدوارم یه روزی یه ور دیگرو بهمون نشون بده میگن بد کلی سختی یه اتفاق خوب برات میوفته امیدوارم اتفاق خوب برام بیوفته خسته شدم

ولی یعنی از اول اینجوری بوده یا به مرور زمان این شکلی شده باید بگردی. دنبال مشکلت اگه واقعا دوسش دار ...

خدا لعنت کنه اینجور زنا رو شبی نیست که اه نکشم میگم خدایا نمیخواد یه بار اه من دامنسو بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت کنه اینجور زنا رو شبی نیست که اه نکشم میگم خدایا نمیخواد یه بار اه من دامنسو بگیره

آره عزیزم زندگیا همشون سخته همه آدمه خستن دلشون یه گوش شنوا و یه چشم بینا میخواد که بشینن کل زندگیشونو براشون تعریف کنن  زندگی خلی سخته من با اینکه سنی ندارم 

سر خواهرام چی اومده که بهم میگن بعد مرگ مامان بابا تورو پرت میکنی از خونه بیرون 

خسته ام ابجی احساس غریبی میکنم . هنوز باورم نمیشه مردیکه‌ ۱۳ سال باهاش زندگی کردم اینجور باهم بکنه ا ...

عزیزم یه خانم رو می‌شناسم شوهرش مثل شوهر شما زن وم گرفت خانم طلاق گرفت ولی شوهرش دختر شو بهش نداد میگفت اون خانم دختر مو میزد حتی دندانش رو هم شکست.الان اون خانم با سن بالا تو یه بیمارستان خدمه هست و باید کار کنه کلی فرسوده شده.شما اگه نمیتونی مخارج زندگی رو بدی بمون و فکر که شوهرت مرده.