2777
2789
عنوان

خداحافظ زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 22 پست

به عنوان کسی ک تو زندگیش هیچ گهی نخورده و خانواده عن داره میگم خوب کردی دستت درد نکنه 

حق ما هم بگیر 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
جونی که باعث سرافکندگی و آزار خانوادش باشه مردنش بهتره

حتی اگر ظالم ترین فرد گناهکار ترین فرد پست ترین فرد روی زمین باشی بچه مادرتی هیچ وقت هیچ وقت مادرت نمیتونه ت رو بزاره کنار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر میکنی هیچ کس مشکل نداره؟ همه آدما ی روزایی براشون سخت میشه ولی اون کسی زرنگه که زندگی کنه. میدونم دلت شکسته دوست خوبم اما خودکشی راهش نیست. 

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
نپزس خجالت می کشم از خودم و کردارم

ی چیزی بگم  

من یه شب  داشتم جون میدادم از سختی روزگار و خستگی  یه بسته  قرص گذاشتم کنار تختم   یه نامه ی خودکشی هم برای خانواده م نوشتم و معذرت خواهی کردم خیییییلی دنیا واسم تار بود   بعد گفتم اون دنیا چی پس ؟   الان بمیرم که افتضاح تر میشه همه چی   خدااایا  بازم باتمام مستجاب نشدنا  امیددارم به رحمتت   به قرآن  هزاران بار شکر میکنم اون حماقتو نکردم خدا همه چیو درست کرد هنوزم سخته ولی راضیم کرد   قربون بشم به خودش قسم مهربونه  لطفا نکن   لطفا نکن

خودکشی کنی بیشتر اذیتشون میکنی به جاش رفتارتو درست کن دیگه اذیتشون نکن

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

جونی که باعث سرافکندگی و آزار خانوادش باشه مردنش بهتره

این ها وسوسه شیطانه 

الان بلند شی بگی اصن خوب کردم هر بدی کردم شرف داره ب اینکه بگی خداحافظ زندکی....

درسته که تو باید اخلاقت رو درست کنی ولی پدر و مادر شدن هم این سختی ها رو داره دیگه....

قوی باش از خدا کمک بگیر جبران کن... 

نپزس خجالت می کشم از خودم و کردارم

اینطوری نگو، تو بازم براشون عزیزی گلم به جای اینکه خودکشی کنی، براشون جبران کن، فرصت همیشه برای جبران هست، توبه کن از خدا هم بخواه کمکت کنه برای جبران و مطمئن باش تنهات نمیزاره منم برات دعا میکنم، اینم بدون خودکشی گناهیه که بخشیده نمیشه