2777
2789
اهان مرسی عزیزم از توضیح کاملت  یه مشورتی می خواستم بگیرم می تونم درخواست دوستی بدم؟

خواهش میکنم 

قبلا درخواست های دوستی رو می‌پذیرفتم 

دوستان میدونن

تا اینکه یه مدت سایت برای همه مشکل داشت و ارور میداد  از اون بدتر این بود که من وارد نام کاربری که میشدم با کلی مشکل رو به رو بودم 

حتی صفحه رفرش نمیشد یا اعلان دریافت نمی‌کردم ! 

از نی نی یار پرسیدم گفتن که درخواست های دوستی تون و و تعداد لیست دوستان شما به حداکثر ممکن رسیده و لغو بزن همه رو تا این مشکلات رفع بشه 

از اون زمان دیگه درخواست دوستی نمیپذیرم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره شرایطتت یکم سخته  ولی سعی کن مطالعه داشته باشی در این زمینه خدارو چه دیدی شاید فرصتش جور ...

اون که آره برای همین رفتم دانشگاه ثبت نام کردم ... انشاالله مهاجرت که میکنیم ولی خب باید شرایطش جور بشه یا مثلا شوهرم از کارش بیاد بیرون .

حالا من فعلا گفتم یه مدرکی بگیرم که شاید بعدها به دردم بخوره

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
خواهش میکنم  قبلا درخواست های دوستی رو می‌پذیرفتم  دوستان میدونن تا اینکه یه مدت سایت ب ...

اهان پس من سوالمو همینجا میپرسم 

داییم یه دخترو پسندیده پزشکی می خونه همه چیزش خوبه فقط میترسه نکنه پزشکی باعث بشه اون خانم نتونه به کارای خونه برسه و بچه بیاره ،یعنی فکر می کنه ممکنه همه ی زندگیش توی بیمارستان باشه .شما نظرتون چیه؟

کاربری دست ۳ نفره💖
اهان پس من سوالمو همینجا میپرسم  داییم یه دخترو پسندیده پزشکی می خونه همه چیزش خوبه فقط میترسه ...

خب پزشکی شغل پر دردسری هست 

و وقت زیادی رو می‌تونه اشغال کنه ( البته بستگی به تخصص پزشک هم داره ) 

به خصوص اگر روتیشن بیمارستان هم باشند 

خودم و خیلی از همکاران به همین دلیل نیروی دایمی و شبانه روی برای کارای خونه استخدام کردیم 

که پخت شام و ناهار و تمیزی خونه رو برعهده دارن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
خب پزشکی شغل پر دردسری هست  و وقت زیادی رو می‌تونه اشغال کنه ( البته بستگی به تخصص پزشک هم دار ...

سلام گلم شما از درامد پزشک های متخصص بیمارستان اطلاعی دارین دو مدل نظر شنیدم یک اینکه درامد معمولی بهشون داده میشه دو اینکه چند صد میلیونی هست میخوام بدونم کدوم واقع بینانه تر هست