2777
2789
عنوان

پسر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 51 پست
اهمیت نده  مایه هنسایه این طوری داشتیم دیوار به دیوارهم بودیم !!!!  یک سال تمام عداب ...

اینام همینجورن من گفتم اگه دوباره تکرار کرد بریم به بنگاه بگیم ردش کنه حداقل خونه رو بدن به یه خانم مجرد نه آقای مجرد

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آخه عزیزم زندگی کردن توی ساختمانی که یکی از اهالیش اینجوریه برای شما مهم نیست؟آخه فقط سه تا واحد هست ...

من بچه بودم تو یه ساختمانی زندگی میکردیم ، تو طبقه چهارم یه خانوم مطلقه بود می‌دیدی یهو چهار تا مرد رفتن بالا ، شب و نصف شب . همسایه ها همه جمع شدن زنگ زدن پلیس اومدن بردنش شلاق بهش زده بودن یادمه صورتش هم کبود بود . بعد دیگه با همه لج افتاده بود فحش میداد تو راه پله . یه مدت گذشت دیگه جمع کرد رفت 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
نمیتونم عزیزم تازه سه ماهه اومدم شرایط خونش برامون خوبه

اگه چیزی هم بگین ممکنه لج کنه، کاری بهش نداشته باشین بهتره

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

اینام همینجورن من گفتم اگه دوباره تکرار کرد بریم به بنگاه بگیم ردش کنه حداقل خونه رو بدن به یه خانم ...

خانم مجرد هم بدن اونم یه داستان دیکه داره ! 

بهترین همون عروس و دوماد هست یا جوان زن ووشوهری 

زن مجرد بیتد ساختمان مشکلات دیگه ای پیش میاد ! 

خود مرداای ساختمان ...  

دفعه ی بعد که آورد زنگ بزن پلیس بیاد جمعشون کنه

آره شوهرم گفت دفعه بعد موقعی که با دخترا تنهاست زنگ بزنیم پلیس ولی پسر شری هست می‌ترسیم بعدا برامون دردسر درست کنه

بخدا اینقدر تابلو دخترا رو آورده بود با دوستش ساعت یک شب برقارو خاموش کرده بود و صدای آهنگم زیاد کرده بود که صدای ناله هاشون نیاد

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
سعی کن با همسرت صحبت کنی خونه رو عوض کنین  یا که اگر نمیشه دیگه یا بیخیال باش یا سعی کن طی روز ...

درو چفتشو ميندازم قفل میکنم از داخل

من میگم به بنگاه بگم بندازنش بیرون

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
آره شوهرم گفت دفعه بعد موقعی که با دخترا تنهاست زنگ بزنیم پلیس ولی پسر شری هست می‌ترسیم بعدا برامون ...

ما یه همسایه زن این جور داشتیم 

همسایع ها زن زدن 

یه قیامتی به پاشد !!!!!!

طرف پر روتر شد ! 

بی سر و صدا به صاحب خونه یا بنگاه بگید رد ش کنه .

آره شوهرم گفت دفعه بعد موقعی که با دخترا تنهاست زنگ بزنیم پلیس ولی پسر شری هست می‌ترسیم بعدا برامون ...

از کجا میخواد متوجه بشه شما تماس گرفتید؟؟؟

اینجا خیلی ها میگن به ما ربطی نداره

ولی خیلی ربط داره ،اگه همین به ظاهر روشن فکری نبود الان جامعه انقد به گند کشیده نشده بود

به خدا نمیتونم بچه هامو ببرم پارک انقد که این دختر پسرا کارای +۱۸انجام میدن،خیلی وقیح شدن

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست