2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مشخص شد استارتر مشکلش چیه با همون سوالهای من 

اره اول فک میکردم شوک فصبیه دست پام میلرزید قفل میشد یا نمیتونستم پاشم یا ناخوداگاه راه میرفتم تهدیدم کرده بود به کسی نگم پیروز به خانوادم گفتم

والا منم این سوالات رو پرسیدم جوابی نداد 😐😑 حالتهات چطوریه گلم؟  حس خفگی ناتوان در حرکت ...

واسه من دو بار داشتن خفم میکردن که بین خودشون داشتن حرف میزدن دو بارشم من خودمو دیدم که یبارشو روحمو تا نصفه از بدنم جدا کرده بودن از دهنم  حالت فلج کل بدن و زبان داشتم نمیتوستم تکون بخورم وقتی که ولم کردن تموووم دهنم فکم درد میکرد اینقدی که دهنمو باز نگهداشته بودن یبارشم که دراز کشیدم دیدم یزنی بالای سرم وایساده زل زده بودم بهش نگاه میکردم که دیدم تو هوا معلق شدم ینی صورتم رو به بالا بود نگاه پایین که کردم دیدم خودم بدنم زمینه روحم بالا مونده و زنه بهم گف که روحتو از بدنت جدا کردیم این حالت من دو بار تکرار شد وقتی که روحم میافتاد رو جسمم یدرد شدیدی کل بدنمو میگرف 

واسه من خیلی زیاده خیلی بگم؟؟؟

واسه من دو بار داشتن خفم میکردن که بین خودشون داشتن حرف میزدن دو بارشم من خودمو دیدم که یبارشو روحمو ...

گلم مشکل شما هم دقیقا مشکل استارتره

میتونم کامل بهت بگم این مشکل چی هست علتش چیه و و چرا اینجوری میشید چطوری کنترولش کنید. 

هم شما هم استارتر جفتتون یه مشکل رو دارین با کمی تفاوت اما میدونم بگم باورتون نمیشه و قبول نمیکنید به استارتر هم گفتم