2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نگفتم اسی این مشکل را داره تهمت نزن خانم  بعدم توی توهمشون به دیدن جن یا موجود شبیه به اون ...

من فکر می کنم اسکیزو نوع شدید جن زندگی باشه 

و یک جورهایی حس می کنم عامل اختلالات روانی و شخصیت، اول ماوراها باشند اما با متوسل شدن به خدا و بعد روانشناس برای تنظیم افکار. هیجانات و روانپزشک برای تنظیم هورمون های مغز می تونه دسیسه ها و بازی های ذهنی که شیاطین ایجاد کردند خنثی کنه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من فکر می کنم اسکیزو نوع شدید جن زندگی باشه  و یک جورهایی حس می کنم عامل اختلالات روانی و شخصی ...

از شما که توی بیو زدید روانشناس این حرف های غیر علمی بعیده 

همین امثال شمایید که مردم را نسبت به روان درمانی و تراپی ناامید کردید.

منم کلا مخالفم با دعانویس 

درسته اما آیت الله بهجت که دعانویس نبودند یک عالم مجتهد بودند که به اون درجه بالای انسانیت که خدا می خواد رسیده بودند و مرجع تقلید خیلی ها بودند، البته نمی دونم تا چه حد بالا رفته بودند 

اما حیف که من بعد از مرگ ایشون، ایشون رو شناختم 

ای کاش کتاب هایی در اون زمینه هایی که می خوام نوشته باشند تا بتونم به جواب برسم 

از شما که توی بیو زدید روانشناس این حرف های غیر علمی بعیده  همین امثال شمایید که مردم را نسبت ...

من قبل از این که روانشناس بشم، یک مدیوم بودم البته نه اون مدیومی که کارهای شیطانی می کنه 

و دارم تلاش می کنم که به اون درجه و مرحله بالای انسانیت و معنویت که رویکرد انسان گرایی گفته برسم (لطفا هرم مازلو قسمت معنویت کامل مطالعه بفرمایید )

از شما که توی بیو زدید روانشناس این حرف های غیر علمی بعیده  همین امثال شمایید که مردم را نسبت ...

و ضمنا ما یک درمانی داریم به اسم معنویت درمانی که علمی ثابت شده و حتی خیلی کشورهای علمی هم دارند از این روش استفاده می کنند 

و ضمنا ما یک درمانی داریم به اسم معنویت درمانی که علمی ثابت شده و حتی خیلی کشورهای علمی هم دارند از ...

اون کاربرو بیخیال شو تا صبحم واسش دلیل و مدرک بیاری باز میخاد بگه نه فقط باید به روانپزشک مراجعه کنین

ساعت 11 شب به بعد مناسب این تاپیکه 😅

البته چون بیشتر جواب میگیری

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
من درمورد معنویت درمانی صحبت نکردم 

درسته البته مربوط به ادامه حرف خودم بود اما به این موضوعات هم ربط پیدا می کنه 🌹

زمانی که معنویت تو انسان بالا باشه، میزان توهمات خیلی کم تر هست یا اصلا شخص دچار توهم نمیشه و بهبود اختلالات هم سریع تر هست 

و ضمنا ما یک درمانی داریم به اسم معنویت درمانی که علمی ثابت شده و حتی خیلی کشورهای علمی هم دارند از ...

میشه لطفا بیشتر ای بحث و بازش کنید🙏🏻

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری