2789
استاد دارید؟ از راه دور ممکنه  درمان؟  

زیر مجموعه روانشناسی اسلامی و همچنین زیرمجموعه رویکرد وجودگرایی روانشناسی هست 

اما به مسائل متافیزیک هم مرتبط میشه اما ما روانشناس ها به مسائل متافیزیک نزدیک نمیشیم و این مسائل می ذاریم به عهده اساتید متافیزیک 

و در کل مثل درمان های دیگه روانشناسی هست که یک عده از روانشناسان مجازی هم انجام ميدند اما از نظر بنده همیشه حضوری اثر درمان ها بیشتر هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته اما حقیقتا تجاربی توی زندگیم پیش اومده که الان اون نظری که ریپلای کردید رو ندارم یک خرده تغییر ...

چون منم یه چیزایی میبینم، چندین سال پیش انرژی کندالینی آزاد کردم، همه ی چاکراهام باز شد، ولی الان فقط چاکرای چشم سومم بازه، همش خطهای سیاه و سفید و گاهی دود سیاه یا سفید می بینم. اوایل رنگی هم می دیدم و هر کدوم از رنگها مفهوم خاصی برام داشت، مفصله، رفتم دکتر داروی ترانکوپین برام نوشت دیگه رنگها رو نمی دیدم فقط سیاه و سفید و خاکستری، به کمک این خطها چیزهای گمشده رو پیدا می کردم، کمکم می کردن، ولی الان دیگه آزاردهنده شده، خیلی داروهای مختلف خوردم اما از بین نمیرن

یارب مباد کس را مخدوم بی عنایت...

چون منم یه چیزایی میبینم، چندین سال پیش انرژی کندالینی آزاد کردم، همه ی چاکراهام باز شد، ولی الان فق ...

عذر می خوام کنجکاو شدم، این روش ها رو طبق نظر استاد باتجربه انجام دادید؟ 

و داروها منظم و تحت نظر پزشک مصرف شد ‌؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

درسته اما حقیقتا تجاربی توی زندگیم پیش اومده که الان اون نظری که ریپلای کردید رو ندارم یک خرده تغییر ...

به یه روانپزشکی احتیاج دارم که حرفمو بفهمه، نه اینکه فوری تشخیص اسکیزوفرنی بده، چون من علائم اسکیزوفرنی رو ندارم فقط آینده رو می تونم ببینم. یه بار داشتم از کتاب لغت یه لغت آلمانی درمی‌آوریم که باز این خطهارو دیدم، پرسیدم تو کی هستی؟ و اون بوسیله ی یه فلش  کلمه ی شیطان رو بهم نشون داد. فهمیدم با شیطان طرفم.

عذر می خوام کنجکاو شدم، این روش ها رو طبق نظر استاد باتجربه انجام دادید؟ و داروها منظم و تحت نظر پزش ...

آره، دکتر فریدون محرابی، معروفه منتها نود تا ترانکوپین نوشته بود که من فقط ۴۵ تاشو خوردم، شاید اگه همون موقع همه رو می خوردم دیگه کامل از بین رفته بود

جواب بده مرسی

فقط چیزهایی که مربوط به خودمه رو می بینم، برای دیگران چیزی بهم نشون نمیده، شرطش با من این بود که راجع به این موضوع چیزی به کسی نگم، در مورد دیگران جوابهای پرت و پلا بهم میده

عذر می خوام کنجکاو شدم، این روش ها رو طبق نظر استاد باتجربه انجام دادید؟ و داروها منظم و تحت نظر پزش ...

آزاد شدن انرژی کندالینی با خوندن مانتراهای مختلف و مانترا مخصوص خودم صورت گرفت، و همینطور ریاضتهای عرفانی و انجام اعمال خیر، تحت نظر استاد نبود. کارما سوزوندم شدید