2777
2789
عنوان

زابلی ها چجور آدم هایی هستن؟؟۱۸+🤐🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 30 پست

چه ربطی به زابلی بودن یا نبودن داره.. بنظرم همش دست خودته اگه حس میکنی راحتی و خطری متوجه تون نیست که خوبه اگر هم نه خوب باید بی خیال شی   

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب همینکه یکسره باهش تنهام دیگه... زن و بچه داره...میگم یعنی مثلا خصلت زابلی ها هیزی نیست؟؟

ببخشید ولی خب این به ذات آدم بستگی داره 

هیچ وقت نمیشه یه نفر رو به کل اون قومیت نسبت داد

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
خوب همینکه یکسره باهش تنهام دیگه... زن و بچه داره...میگم یعنی مثلا خصلت زابلی ها هیزی نیست؟؟

کدوم شهر هستی؟ زابل؟ زاهدان؟

مشهد؟

شهرهای استان گلستان؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بیشتر آمار تجاوز و خیانت و طلاق داخل شمال و تهران هست بخاطر خیلی چیزا 

و بنظرم آمار هیزی داخل شهرهای بزرگ بیشتره 

زابل یا همون سیستان تعصبی هستن مثل ترک ها و آذری ها و همچنین خوبه که با حیا هستن

من اصالتا رشتی هستم ولی داداشم عاشق دوستم که زابلی بود شد چون ی مدت دانشگاه زابل بودم ،

هم بخاطر زیبایی هم بخاطر حجب و حیا دوستم رو انتخاب کرد . 

مستاجر ما زابلی ان ب شدت باحیا سر به زیر هستن 

نه فقط شوهرش تمام اقوامشونو دیدم ادم حسرت میمونه اینا چشم تو چشم بشن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``