2821
2789
عنوان

اسیه مرد 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 6116 بازدید | 30 پست

اسپانسرشون عزرائیله نمیدنستی😂

هنوزم لباساتو بو میکنم....هنوزم من عکسامونو دارمش...تموم خیابونا هستن ولی....دیگه تو خیابون نمیارمش...هنوزم هوا خیس و بارونیه...دیگه گل نمیگیرم از این مسیر...همه شاهدن رفتی از پیش من...دیگه تا قیامت دسامو نگیر☔️

افرا و گونول مگه برنگشتن المان ؟ سوزان و اسیه رو میگید چطور مردن 

افرا و گونول اره حواسم نبود ولی سوزان و اسیه مردن 

ببین اول دوروک مرد بعد اسیه یه دوست پسر جدید پیدا کرد . اسمش ایاز بود . حالا ایاز کیه ؟ 

اسم پدر عمر احمد بود دیگه ... این احمد از سوزان که جدا میشه با یه زن وحشی زندگی میکنه به اسم شوال . این زنه شوال حتی مادر احمد هم میکشه . مادر احمد یا همون خاله سوگی که مادربزرگ عمره باعث جدایی سوزان و احمد شده و نقشه کشیده تا احمد نفهمه سوزان بارداره . ولی الان عذاب وجدان میگیره و برمیگرده تا تمام اموالش رو به اسم عمر بزنه اما شوال که اینو میفهمه اونو از پله ها پرت میکنه و تو زیرزمین قائم میکنه تا بمیره . احمد و شوال دو تا بچه دارن به اسم سارپ و یاسمین . یعنی خواهر و برادر پدری عمر . 

پسرخاله این دو تا بچه عاشق اسیه میشه . ( ولی دوروک دیگه مرده ) . اسیه هم از اون خوشش میاد و قرار میذارن اما تو راه تیر میخورن و اسیه میمیره .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

افرا و گونول اره حواسم نبود ولی سوزان و اسیه مردن  ببین اول دوروک مرد بعد اسیه یه دوست پسر جدی ...

عاح اشک در چشمانم حلقه بست چه غمگین😐و چه علمی تخیلی🙄

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
من اول فک کردم منظورت کاربر هایی هستن که مردن ولی خودشون رو زن جا زدن تا اینکه کامنت هارو خوندم 😐😐

🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
افرا و گونول اره حواسم نبود ولی سوزان و اسیه مردن  ببین اول دوروک مرد بعد اسیه یه دوست پسر جدی ...

تا اونجایی که سوزان بارداره و ایاز پسر خاله ی سارپ و یاسمین اومده پیش اینها  زندگی میکنه و داره مخ اسیه رو میزنه رو دیدم داستان مردن سوزان و اسیه رو کامل بنویسید برام مثل همین بالا که کامل و قشنگ توضیح دادید البته اگر حوصله داشتید 

شما میتونید یه جواب منطقی به این سوالم بدید  ( ما چرا این سریال رو هنوز می‌بینیم؟؟).

من مجبورم به دیدنش چون همسرم خوشش میاد نگاه میکنه منم خواه نا خواه میبینم دیگه گفتم حداقل در جریان قرار بگیرم اصلا معلوم نیست  من خیلی فضولم و میخوام از همه ی حوادث جلو جلو سر در بیارم 

دقت کردین ۱۱۷ قسمت گذشت این اولجان بدبخت اول عاشق هاریکا شد که پولا رو دزدید و فرار کرد . بعد عاشق افرا شد که یهو دید این دختره دختر دوست دختر باباشه . بعد عاشق الیف شد که اونم عاشق تولگا بود جز کتک هیچی بهش نرسید با هیچکدومشون هم دوست دختر نشد فقط با هاریکا که اونم بهش خیانت کرد با امیر . دو قسمت بیشتر طول نکشید . سینگل به گور 🤣🤣🤣

تئوری این فیلم میگ که همه اینا خواب قدیره ک وقتی تصادف میکنه میره کما  من همش نمیخواام این فیل ...

به خدا اگه این فصل هم ۲۰ قسمت دیگه تموم شه یهو ببینم قدیر چشماش رو باز کرد یه بنزین برمیدارم یه کبریت یه کم رو من یه کم رو تلویزیون والفاتححححححححه

به خدا اگه این فصل هم ۲۰ قسمت دیگه تموم شه یهو ببینم قدیر چشماش رو باز کرد یه بنزین برمیدارم یه کبری ...

یادم ب نتای ک حروم کردم و خواهم کرد بالای این فیلم میفته  

قد من نیستی با قد بلند😎...
به خدا اگه این فصل هم ۲۰ قسمت دیگه تموم شه یهو ببینم قدیر چشماش رو باز کرد یه بنزین برمیدارم یه کبری ...

سلام آسیه که مرد بعدش چه اتفاقای مهمی میفته؟ تا هرجا دیدی بگو ادامه شو لطفا🙏❤️

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️