respinam مدیر عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 7247 عنوان گره موی سر | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 17 پست دوستان موهای سرمن خیلی گره میخوره ماسک مو هم میزنم فایده نداره چی بزنم؟ 1402/11/29 | 08:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسفاطمه عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 6820 دخترمنم موهاش بلندو نازکه ازبالاباکش ساتن دم اسبی میکنم میبافم تاپایین یه کش کوچیکم میزنم ۳ردزبعد با ... دختر من موهاش گره نیخوره هیچ دور کش هم گیر میکنه اگه دوروز باز نکنه موهاشو میچسبه به کش کش ساتن فک کنم خوب باشه درسته؟؟
نیکی۷۷۷۶۵ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 1381 دختر من موهاش گره نیخوره هیچ دور کش هم گیر میکنه اگه دوروز باز نکنه موهاشو میچسبه به کش کش سا ... کش ساتن مناسبه حتی برای کراتینامیگن بزنن آسیب نداره کلا قبل حمومم ۱تخمرغ هم بزن بزن ۲۰دیقه سرش بعد ۲بارباشامپوبشوره ابکشی کنه قوی میشه موهاش بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
respinam مدیر استارتر عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 7247 دختر من موهاش گره نیخوره هیچ دور کش هم گیر میکنه اگه دوروز باز نکنه موهاشو میچسبه به کش کش سا ... وای عینه منه