2821
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 36 پست

چون حالم خوب نیست خوابم نمی بره،تاپیکامو بخونی میفهمی چرا دو سه ساله حالم بده و هر کار می کنم خوب نمیشه شب‌های سختی رو که گذروندم رو اسمشو گذاشتم شبهای جهنّمی

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودت چرا

حاجی فندک نداری🫤

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

باریک

از این رنگیا ؟

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

منم بیدارم چون واقعا خیلی ناراحتم  از بعضی ادما که فکر میکنن همچی حالیشونه  سریع قظاوت میک ...

جوابشونو بده تو دلت نمونه 

اونا هر چی درونِ کثیف خودشون میبینن واسه بقیه هم مطرحش میکنن و به زبون میارن

باریک

بیا تاپیکم یلحظه

بلد نیستم 

😳🙄😳

چون عین بچها از ذوق خبر این که داریم میریم مشهد خوابم نمیبره

ای جانم

خوشبحالتون نزدیک ۵ ساله نرفتم، خیلی دلم تنگه برا حرم، بشدت التماس دعا دارم خیلی برام دعا کن 

برا آجیمم دعا کن به آرزوش برسه اسمش زینب

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز