2777
2789

یه دکتری میگفت ک تا از طرف مقابلتون مطمئن نشدین ازدواج نکنید

خانم و آقایونی ک متاهل هستید،روزی ک خواستین ازدواج کنید از طرف مقابلتون مطمعن بودین ک خوشبختتون میکنه؟یا اینکه تردید داشتین و چون دوسش داشتین ازدواج کردین؟

آیا تردید شما بی مورد بود؟از اطمینانی ک بهش داشتین پشیمون نیستید؟

لطفا قبلش بگید ک خانم هستید یا اقا  

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

نمیشه بگی کاملااااا اطمینان داشتم 

هیچ چیزی مشخص نیست 

اما تا ۹۰درصد میدونستم میتونیم در کنار هم زندگی رو قشنگ تر کنیم 

بعد از ۶ سال رابطه و دوستی تصمیم گیری برام اسون بود تا حدودی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم هستم

ازدواجم سنتی بود

بیشتر خانوادشو میشناختم

حسم میگفت باهم میتونیم زندگی کنیم

ولی شک داشتم

همه شک دارن

اول باید بپسندیش

بعدش ببینی میتونی باهاش کنار بیای یا نه

ولی بیشتر مردها دست آخر خیانت میکنن

من خانم هستم 

مطمئن بودم کنار هم خوشبختیم 

و نقطه مشترک زیاد داریم 

در یک سطحیم از هر نظر 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

با شناخت ازدواج کنی بهتره،سفر برو باهاش، تو گروهای گردشگری،کافی شاپ،کوه تا بشناسیش.مردها خودشون رو خوب نشون میدن،باید حتما بشناسیش،ی مشاوره شخصیتی هم ببرش،حتما تحقیقات محلی کن اگه کسی بدی گفت بیشتر تحقیق کن،سو پیشینه رو ببین

والا من سنتی ازدواج کردم ۴ جلسه همو دیدیم،الان میگم گوه خوردم،دوسش داشتم ولی بعد ازدواج کلا همه چی شو رو کرد،سیگار و گل و تریاک و بد اخلاقی،خودخواهی،بخاطر همین عادت‌های بدش ،اسپرم هاشم ضعیف شده کلا بچه دار نمیشیم یعنی پوکیدم، وضع مالیشم روز ب روز ضعیف تر.برگردم خونه بابام ک ی اخلاق گوهی هم اون داره،دیگه لااقل این موقع هایی ک میره سرکار ی نفس راحت میکشم ریختشو نبینم.

نمیشه بگی کاملااااا اطمینان داشتم  هیچ چیزی مشخص نیست  اما تا ۹۰درصد میدونستم میتونیم در ...

بخرید شما رابطه ج ن سی هم داشتین؟

الان راضی هستین؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بخرید شما رابطه ج ن سی هم داشتین؟ الان راضی هستین؟

نه نداشتیم 

بله راضیم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دختر عمه وپسر دایی

اما از غریبه هم غریبه تربودیم.....

من بچگی دیده بودمش......

باخدامعامله کردم من هیچ وقت باپسری دوستی نکردم بااینکه اطرافیانم خیلی اهل این کاربودن......

ازش خواستم کسیو سر راهم قراربده ک تمام اولیناش باخودم باشه....

بعد۱۲سال بااینک خیلی زندگیمون بالا وپایین داشته وداره وخیلی سختی کشیدم ولی میدونم شوهرم مردخدبی وحلال خور واهل خانوادس

خانم هستم ازدواجم سنتی بود بیشتر خانوادشو میشناختم حسم میگفت باهم میتونیم زندگی کنیم ولی شک داشت ...

الان راضی هستین؟

یعنی شوهرتون بهتون خیانت کرده؟

نه نداشتیم  بله راضیم

خداروشکر خوشبخت باشین عزیزم 

ببخشید ۶سال دوستی زیاد نبود ب نظرتون؟آزاد بودین؟منظورم اینه ک خانواده ها درجریان بودن؟

میشه بپرسم چندساله ‌ ازدواج کردین؟

ببخشید ک زیاد سوال پرسیدم 

خانم هستم،اگه انتخابت درست باشه و خوب درمورد اخلاق و رفتارش با خانوادش تحقیق کنی پشیمون نمیشی

مطمعن بودم باهاش خوشبختم

درسته  مشکل مالی زیادی داریم ولی کنارش حس ارامش و امنیت دارم

خداروشکر خوشبخت باشین عزیزم  ببخشید ۶سال دوستی زیاد نبود ب نظرتون؟آزاد بودین؟منظورم اینه ک خان ...

مرسی عزیزمم 

سنمون برای ازدواج کم بود و ثبات مالی خاصی نداشتیم که بخوایم ازدواج کنیم واقعا دوست شدیم من ۲۲ بودم همسرم ۲۵ و کم بود برای تشکیل زندگی 

بله خانواده ها از اول اطلاع داشتن و ازاد بودیم 

کم کم نزدیک به سه سال