2821
2789
عنوان

زن دوم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 46123 بازدید | 145 پست
حرف بزنه آدم میگن قضاوت کردی این خانوم زیادی وقیحههههه همین وگرنه به قول شما شوهر میخاستی خوب به یکی ...

البته به نظر من شیطان اصلی تو این ماجرا اون مردتیکه نجس هست

ولی قطعا استارتر هم در جایگاه خودش مقصر بوده و حرفاش اصلا توجیه خوبی نبودن

بخصوص این بچه دار شدنش از اون مرد، بدترین و زشت ترین و بی شعورانه ترین کاری بود که کرد

در این لحظه تنها کاری که باید بکنه اینه که حتما از اون زن طلب بخشش کنه و بعدش هم از اون مرد طلاق بگیره.

اون زن اول هم به نظرم باید طلاق بگیره و خیلی عجیب و حتی زشت هست که تا حالا طلاق نگرفته

اون آقا هم واقعا حرفی ندارم در موردش... انشالله بره زیر تریلی 😶😶 سر ذات کثیفش، دو تا زن و چند تا بچه رو بدبخت کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه از نظرت راهکاری وجود نداره پس سکوت کن ، مردمو سرزنش نکن  این همه ادم اشتباه میکنن اسی هم ی ...

نه سکوت نمیکنم چون حقشه بشنوه خیلی بیشتر از اینا حقشه اشتباه داریم تا اشتباه ی سری خطاهاااااااا بد خانمان سوزه و غیر قابل جبران واسه این اشتباه اسی و امثال اسی هیچ جبرانی وجود نداره هرچی دست و پا بزنه بیشتر فرو میره بخاطر اشتباه ی نفر چند نفر باید تاوان بدن و بسوزن! اینجا قرار نیست همه بیان دلداری بگن وقتی اومده تو ی سایت عمومی مطرح کرده باید منتظر هر نوع نظری باشه.

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
البته به نظر من شیطان اصلی تو این ماجرا اون مردتیکه نجس هست ولی قطعا استارتر هم در جایگاه خودش م ...

اشتباه اسی بد خانمان سوزه بد خودش و اون زن رو تباه کرده هیچچچچ دوتا بجه بی گناه هم دنیا آورده که خدا میدونه چه سرنوشتی خواهند داشت اونم با این وضعیت جامعه من نمیدونم این بچه ها بزرگ بشن چه جوابی میخاد بهشون بده بگه شما رو لک لک ها عیدی برام اوردن🤦‍♀️

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
نه سکوت نمیکنم چون حقشه بشنوه خیلی بیشتر از اینا حقشه اشتباه داریم تا اشتباه ی سری خطاهاااااااا بد خ ...

شما تا فردا صبح میخوای بحث کنی که کار غلط خودتو درست جلوه بدی ، مردم اکثرا همینطورن 

شما حق رو تعیین نمیکنی و تاپیک زدن در فضای عمومی دلیل بر تجاوز به حق بقیه نیست 

اسی یه جا حرف قشنگی زد ، گفت هیچوقت فکرشو نمیکردم همچین اشتباهی کنم 

یه حدیث داریم که خیلی معروفه 

((هیچ سرزنش کننده ای نمیرد مگر به عین ان اتفاقی که بخاطرش کسی را سرزنش کرده مبتلا شود ))

شب خوش

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
قبل از ازدواجمون هم یبار کارشون به طلاق رسیده بود  اما نمیدونم چرا باز جدا نشدن

اسی بقیه اومدن میگن من دلت و شکستم و قضاوتت کردم ازت معذرت میخام ببخش اگر حرفی زدم دلخور شدی حلالم کن 🙏 اما خیلی خیلی ناراحت شدم بخاطر زن اول همسرت دلم خیلی براش سوخت چون مطمئنا اونم داره خیلی عذاب میکشه یعنی هر کی جای اون بود آتیش میگرفت از دیدگاه اون صحبت کردم و تند رفتم تو به بزرگی خودت ببخش🤍 انشالله هر چی خیر و صلاح هست برای خودت و دوقلوهات پیش بیاد🌸

هیچی اندازه یه رمان توجیه مسخره آورده برای زن دوم بودن که بهش نگیم خونه خراب کن ولی عناوین زیباتری ...

مرسی زیبا🫶🏻

کلا درحال نفهمیدن بوده پس😂😂🗿

حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

من علاوه بر زن اول اون آقا که زندگیش و غرورش و روح و روانش نابود شده و دوقلوها که هیچ معلوم نیست چه آینده ای درانتظارشونه. دلم برای طفلک بچه اسی از همسر اول خون شد اشک ریختم برای اون بچه یتیم خدا میدونه تواین ماجراها چی تودلش گذشته وخدا میدونه آیندش چی میشه اگه باباش زنده بود این اتفاقا برای زندگیش نمیفتاد. روح باباش تو آسمونا چی میکشه برای اولادش 😭😭😭😭😭

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

تو این زندگی آدمیزاد تو هرموقعیتی ممکنه قرار بگیره

در این بین کسایی که میدونن اشتباه کردن حداقل از کسایی که میگن خوب کاری کردیم و حق به جانبن باز بهترن

ایشون یه دردی داره که اومده گفته لطفا با طعنه هاتون حالشو بدتر نکنید

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

قضاوت کارمن نیست ،پس تاپیک روبااحترام ترک میکنم چون هیچ راهنمایی درستی ب عقلم نمیرسه ،خداب هممون رحم کنه انشاءالله وببخشتتمون بخاطرگناهانمون

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

توجیهی نداره دوست منم ۱۹ سالگی بیوه شد بچه هم نداشت الان با یکی همسن باباش ۴ تا بچه داره و زنم داره ازدواج کرده خیلیم خوشحاله!!

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

فقط دلم این وسط برای زن اول و ۳ تا بچت میسوزه خصوصا بچه اولت💔

اگه واقعا توان مالیش داری بچه ها رو برای خودت نگه دار.اگر نه که بده به همسرت و جدا شو...

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز