سلام دوستان برخورد شما با گدا خیابونی ها چجوریه؟ کمکشون مبکنید یا از کنارشون رد میشین؟ خودم همیشه سعی میکنم ی مبلغی بهشون بدم اگر خیلی هم کم باشه ولی از هیچی بهتره.
من پیرمرد ناتوان باشه یه مبلغی میدم ولی معتاد و جوون اصلا، چون با این کار چند نسل داغون میشه، البته یکبار یه زمستون خیلی وحشتناکی بود عصر بود یه پسر 10 ساله اینا اومد بهم گفت خاله سردمه یه کاپشن از این مغازه برام میخری اولش دودل شدم دوباره گفتم شاید واقعا نیاز داره خلاصه رفتم واسش خریدم و دادم تنش کرد موند یکماه بعدش از اونجا رد میشدم دیدم کاپشن تنش هست و نشسته زمین داره ادامس میفروشه و واقعا خوشحال ششدم که کاری واسش کردم
تو تاپیکتون خوندم قفل بود گفتم اینجا نظرمو بگم شبا زیر بالشتت قران بذار یا تو اتاقت قران باشه. تو زندگی دلشوره داری ؟ شاید دلیل خوابات باشه. ذکر الا بذکرالله تطمئن القلوب رو هرروز چندبار ک میتونی بگو و در حین ذکر سعی کن مشکلتو حل شده تصور کنی ک خدا برات حلش کرده حتی من خودم با هر ذکر یکی از مشکلاتمو حل شده میدونم و تحملم برای مشکلات بالا میره. موقع ترس بسم الله بگو و اسم مبارک حضرت علی (ع) رو ببر میگن شیاطین از اسم حضرت علی(ع) میترسند . اگه برا مشکلت خوب بود برام تاپیک بزن خوشحال میشم