2777
2789
عنوان

دوستداران شیرینی کشمشی بیاین داخل😁

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 43 پست
عزیزم ببین تابه رو خالی بذار ببست دقیقه قبل با حرارت کم و شعله پخش کن گرم بشه بعد کاغذ روغنیو بذار د ...

مررررسی❤️🌺

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببین تابه رو خالی بذار ببست دقیقه قبل با حرارت کم و شعله پخش کن گرم بشه بعد کاغذ روغنیو بذار د ...

اگه کاغذ روغنی نداشت میشه تابه رو چرب کنم فقط؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

فدات مهربون.نوش جونت.🥰 از این هنرا ندارم متاسفانه😂

خودتو دست کم نگیر دختر قشنگ😘

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
اگه کاغذ روغنی نداشت میشه تابه رو چرب کنم فقط؟

بله میشه ولی حتی اگ کاغذ سفید ساده هم دارین چربش کنین با روغن مایع. بذارین اوکیه

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
بله میشه ولی حتی اگ کاغذ سفید ساده هم دارین چربش کنین با روغن مایع. بذارین اوکیه

چه خوب فدات زحمت کشیدی

چه خوب فدات زحمت کشیدی

خواهش میکنم گلم وظیفه بود

ممنون عزیزم.قبلا از اینکارا میکردم.چندسالیه اصلا حسش نمیاد سراغم. حالا شاید به عشق کشمشی یه تکونی ب ...

ان شاءالله😍مطمئن باش میتونی قشنگم

عزیزم دستورشوگذاشتی بگو

گلم دستورش بصورت کاااامل داخل اون یکی تاپیک کشمشیم هس

عزیزم میشه بگی توتوسترچطور درست کنم چند دقیقه چند درجه پیدانکردم

عزیزم تو توستر دمای۱۸۰ده دقیقه ینی زمانی ک زیرو دورشون طلایی شد آمادست بیشتر نذارید بمونه ک خشک نشه