2777
2789
عیب که نیست ولی چون اکثرا دست راست هستن و لوازم زندگی طبق اون ساخته شده،من خودم سعی میکنم بچه هام را ...

اره ولی من تا حالا زیاد با وسیله ها مشکل نداشتم 

نمیدونم شاید اگه راست دست بودم راحت تر بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره فرقی نداره ولی بعضیا عیب میدونن منم دوران بچگیم ک تازه متوجه دست چپیم شدن همیشه دعوام میکردن ک ...

وای چقد بد 

چقد اذیت شدی عزیزم 

خانواده من فقط لفظی اذیتم میکردن که خیلی ناراحتم میکرد 

الان تونستی تغییرش بدی دست راست بشی ؟

به نظرم خانواده ها باید بپذیرنش حتی اگه اینو عیب ببینن 

کلی آدم باهاش کنار اومدن و زندگی کردن چیز بزرگی نیست که نشه باهاش ادامه داد 

وای چقد بد  چقد اذیت شدی عزیزم  خانواده من فقط لفظی اذیتم میکردن که خیلی ناراحتم میکرد&n ...

متاسفانه خیلی دوران بدی بود من تازه دستت خطمم خوبه با استعدادم هم اما خیلی تحقیر شدم با کاراشون هرکاری کردن نتونستن دیگه دست راست بشم دیگه بیخیال شدن کنار اومدن با این قضیه

امیدوارم پدر مادرا الانی مث اون پدر مادرا اون دوران نباشن بچه رو بخاطر دست چپی اذیت کنن

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

اره ولی من تا حالا زیاد با وسیله ها مشکل نداشتم  نمیدونم شاید اگه راست دست بودم راحت تر بود&nb ...

میزهای مدرسه،دوریین عکاسی قیچی   و یه سری لوازم دیگه هست

البته اینقدر مشکل حادی نیست ولی خوب باز دست راست راحت تره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

اتفاقا من چند تا دست چپی میشناسم خیلی خوش خط بودن ،ربطی نداره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
متاسفانه خیلی دوران بدی بود من تازه دستت خطمم خوبه با استعدادم هم اما خیلی تحقیر شدم با کاراشون هرکا ...

اره امیدوارم 

بفهمن اینده بچه ها خلاصه نمیشه تو دست چپی بودن یا دست راست ..