2777
2789
ممنون قوت قلب دادین بهم خودم باورم نمیشه

فدات مامی جان.حق داری باورت نشه تا چندروز حس و حالت خاص و قاطی پاتیه.بیشتر از همه شادی و استرس.حتی بغض.من که اینجور بودم😍الان پسرم چندروز دیگه ۳۷ماهش تموم میشه.نصفه شبی دووید اومد اتاق ما و الان کنار من خوابیده😀 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات مامی جان.حق داری باورت نشه تا چندروز حس و حالت خاص و قاطی پاتیه.بیشتر از همه شادی و استرس.حتی ب ...

ای جانم. خدا حفظش کنه الهی

منم دوتا پسرام کنارم خوابیدن

چقدر سخت گفتی ۳۷ ماهش تموم شده

ینی چند ساله میشه؟

چند سالته؟ چند وقته ازدواج کردی؟ به نظرم الان به کسی نگو. بزار قلبش تشکیل بشه بعد بگو

دقیقا.اطرافیان استرس آدمو بیشتر میکنن.تازه همونم بهتره فقط به خونواده درجه یک گفت و نهایت دوست صمیمی.بعد از غربالگری اول و اگه طاقت داشته باشی دوم دیگه باخیال راحتتری میتونی به همه بگیش

ای جانم. خدا حفظش کنه الهی منم دوتا پسرام کنارم خوابیدن چقدر سخت گفتی ۳۷ ماهش تموم شده ینی چند سا ...

فدات عزیزم

خدا گل پسرای شما رو هم نگهداره

خخخ.یه بار به دکترشم اینجور گفتم موند حساب کتاب کرد😅یعنی ۳سال و یک ماه

دعا کنید که واقعا باشه 💔

چشم حتما

ولی بیبی چک خطای کمی داره.نگران نباش.حالتو میفهمم برو بتا بده خیالت جمع شه.بعد زود بیا همینجا خبر خوبه رو بده🤗 

خیلی مواظب خودت باش. کار سنگین نکن. تا قلبشم تشکیل نشده سعی کن اعلام نکنی‌. غذای مقوی الان نخور. جیگر  هفت مغزو اینا اصلا نخور باعث سقط میشه. الان معمولی باش. بچه که سفت شد مقوی بخور

هرچی خودت آرومتر و ریلکس تر باشی بچه ت آرومتره

قرآن زیاد بخون. شکمت رو همیشه گرم نگهدار. حتی اگه خیلی گرمت شد. یه شال نازک همیشه دور کمرت ببند. فقط موقه حمام باز کن

من خیلی گرمایی بودم

داعم لباسم بالا بود و شکمم بیرون

زیر کولر میخوابیدم تازه خودمم باد میزدم

بچم کولیک گرفت. ینی بیچاره کرد منو. ۴ ماه شبااااانه روز گریه کرد. دکتر گفت باید شکمت رو گرم نگه میداشتی بچه تو شکمت قولنج کرده

و من از اون موقه این تجربه مو به همه میگم که مث من اشتباه نکنن . به خدا پیر شدم تو اون ۴ ماه

خیلی مواظب خودت باش. کار سنگین نکن. تا قلبشم تشکیل نشده سعی کن اعلام نکنی‌. غذای مقوی الان نخور. جیگ ...

الهی دورت بگردم چقدر مهربونی آخه ممنونم عزیزم من میرم آزمایش میدم که خیالم راحت شه اصلا باورم نمیشه این بیبیا رو

عزیزم به نظرت امکان داره مثبت کاذب باشه؟

انشالله که نیست. نگران نباش. من خودم بهم ریختگی هورمون دارم. از سینه هام ترشح میاد همیشه هم تست بارداری مثبت میشه ولی ازمایشم منفی

حالا یه آزمایش بده که خیالت راحت بشه. ولی مثبته نگران نباش

الهی دورت بگردم چقدر مهربونی آخه ممنونم عزیزم من میرم آزمایش میدم که خیالم راحت شه اصلا باورم نمیشه ...

خدا نکنه. عزیزمی توهم خواهر خودم.

آره حتما آزمایش بده

چند وقته عقب انداختی

یا مث من دوروز هم زودتر از تاریخ تست زدی😅