2777
2789
عنوان

رفع تهمت

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 26 پست
نه اصلا ابنگار لال شدا بود هر چی بقبه میگفتن دیکته میکرد من هر چی التماس میکردم فایده نداشت اونم مرد ...

می‌تونستی ثابت کنی؟؟تهمتی که بهت زدهالان بورو ثابت کن برای خودت بجنگ و تلاش کن تا جای ک میتونی 

❤️
عرض کردم در زمان و مکان مناسب!!!زمان و مکانش که دست من و شما نیست عزیز اون دست بالای هست شاید،چندین ...

دعا کنید دعا کنید دعا کنید تو رو خدا

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلا که پاک است   چه منتش به خاک است؟ بسپاره به خدا ،خدا بهترین قاضیه . خدا  حتی اگر ک ...

دعا کنید برام ب حق ابروی فاطمه زهرا 

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

نمیشناسیش ؟پس گور باباش اگر حقیقتم خواست بیان کنه یه تف بنداز روش وزندگیتو کن

میدونید از اون بدتر اینه ک همکارم بودیم تو محل کار دیگه ابرو برام نمونده

جاریت یا کی اینکاراو کرد سخته ولی بیشتر اونی ک تهمت خورده عذاب میکشه همین

خواهر زادش و مادرش با زن همسایه

می‌تونستی ثابت کنی؟؟تهمتی که بهت زدهالان بورو ثابت کن برای خودت بجنگ و تلاش کن تا جای ک میتونی 

میتونستم ثابت کنم چون دختر بودم ولی نزاشت اصلا اجازه نمیداد حرف بزنم 

خدا باید ب من جواب بده 

من همه تلاشمو کردم ولی خدا گذاشت راحت منو له کنن

خدا راضیه من زیر دست و پاشون له شم؟؟ 

اصلا

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
دعا کنید برام ب حق ابروی فاطمه زهرا 

چشم عزیزم   آبروتو و خودتو بسپار به حضرت فاطمه 

صبر کن  با گذشت زمان خدا ظالمان رو رسوا میکنه 

متوسل شو به شهدا  بی جواب نمی مونی 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
چشم عزیزم   آبروتو و خودتو بسپار به حضرت فاطمه  صبر کن  با گذشت زمان خدا ظالمان رو ر ...

ممنونتونم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 28 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز