2777
2789
کارگر هلال احمر ،، می‌دونی همسر من آدم درون گرایی بود همیشه حس میکردم یه چیزای هست از زندگیش که بروز ...

آخه بهش بگو بی پدر ومادر مشکل داشتی چرا زندگی منو نابود کردی .....خدا ازش نگذره ،پس معلومه خیلی خودخواه هست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه بهش بگو بی پدر ومادر مشکل داشتی چرا زندگی منو نابود کردی .....خدا ازش نگذره ،پس معلومه خیلی خودخ ...

می‌دونی مثلاً میدونست مشکل داره اما نمی‌خواست درمان بشه ، آخه آدم وقتی مشکلی داره راه حلش این نیست زن رو طلاق بده لااقل الآن هرچی باشه زندگی منو اون به هم مرتبط هست ، باید درمان بشه اما همسر من به مشاور می‌گفت من می‌دونم مشکل دارم اما نمی‌خوام درمان بشم 

می‌دونی مثلاً میدونست مشکل داره اما نمی‌خواست درمان بشه ، آخه آدم وقتی مشکلی داره راه حلش این نیست ز ...

خوب اینم از خودخواهی هست که می‌خواست راحت باشه ومسئولیت رو دوشش نباشه . مردا اولین علت ازدواجشون رابطه هست واین اقا که سرد مزاج هست ونیازی نداره و دلیلی دیگه نداره که مسئولیت زندگی بدوش بکشه میره واسه خودش میچرخه.حتما دوست ورفیق هم زیاد داره دیگه میخواد راحتم باشه کسی بهش نگه نیومدی چرا میری.

با یه مرد بچه دار نامزد کردم بااینکه خانوادم مخالف بودن و بعداز یکسال جداشدم و بعد با مردی ک شش سال ...

@جوجه_رنگی  

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بدترین تجربه ی زندگیم سقط شدن بچه ۵ ماهم بود....یه دفعه خیلی ناگهانی بدون هیچ مشکلی بدون هیچ دردی که بخوام از قبل داشته باشم،تو یکی از بهترین و آروم ترین و زیباترین روز های زندگیم که خیلی ذوق پسرم رو داشتیم ساعت ۴ صبح رفتم دستشویی و در کمال ناباوری لکه خون دیدم از ترس دستام میلرزید هیچ تجربه ای نداشتم تا بریم بیمارستان به خون ریزی تبدیل شد و اون قدر خون ریزی کردم که بچه........وای وای.....با اینکه الان دو تا دسته گل دارم خدارو هزار بار شکر،ولی دوباره اشکام سرازیر شد خیلی روز های وحشتناکی رو بعدش گذروندم.....بعد از گذشت ۵ سال با یادآوریش تمام سلول های تنم درد گرفتن......