2777
2789
عنوان

تغییر رنگ چشم 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 37 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تلقین کردن خیلییی راسته

ولی ربطی نداره تو با ویس گوش بدی یا ن 

اون ویس برای اینه که تو هی به خودت تلقین می‌کنی که این ویس قراره رنگ چشم منو تغییر بده وگرنه اون ویس کاری انجام نمیده فقط به تو به خودت تلقین میکنی که با گوش دادن اون رنگ چشمت تغییر میکنه 

وقتی اون صوت هارو خریداری میکنید بهتون میگن که هر روز به خودتون بگید من رنگ چشمم داره تغییر می‌کنه و فلان 

شما بدون اون هم میتونید این روند رو طی کنید 

همون قانون جذبه که با تصور کردن بدست میاد 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

😂😂 ساب الکیه بابا همش توهم میزنی فک می‌کنی بله رنگ چشم تغییر کرده ولی بقیه تو رو همون جوری میبینن من پارسال خیلی تو این جریانا بودم ولی الکیه مطمعن باش

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

بله  هرشب گوش میکردم قبل خواب  رایگان بود ولی من چون جوگیر بودم میخواستم مثلا شخصی باشه

طی چند مدت ؟؟ آخه رنگ چشم یکم طول میکشه و تا ۸ ماه هم استفاده میکنن بعد ابی هم نسبت به مثلا کسی که از قهوه ای میخاد برسه عسلی روشن یکم دیرتر اتفاق میفته 

من خودمم هنوز شروع نکردم 🥲😶‍🌫️

وای چقدر پول درمیارن چطوری می‌ره پایین

دیگه یجوری میره

مردم ساده ان😅 البته من فقط همین تغیر رنگ استفاده کردم از بقیش خبر ندارم 

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم
اعتقادی ندارم تغییر رنگ بدیم که چی بشه؟😐🤐 فکرت رو درگیر چیزای مهم تر کن اسی جان ناراحت نشیا خو ...

من برگام ریخته آخه 

پیجا اکثرا همه نتیجه هارو حتا با ایدی میزنن و همه نتیجه دیدن وقتی میپرسی

و واقعا نتیجه هاشون شگفت اوره 

آدم میمونه چی بگه 

طی چند مدت ؟؟ آخه رنگ چشم یکم طول میکشه و تا ۸ ماه هم استفاده میکنن بعد ابی هم نسبت به مثلا کسی که ا ...

من همون ۷ماه اینا بود گوش کردم 

البته میدونی پیجی ک من ازش خرید کردم پیج فیک بود ک بعد ها فهمیدم 

پیج کیوت استایل بنظرم خیلی خوبه من دیر آشنا شدم باهاش الانم حوصله ندارم ساب گوش کنم🫠

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم
اینجا ازین سوالا نکن عزیزم چون باوراتو خراب میکنن اگ اعتقادداری شروع کن‌نتایجشم‌میتونی تو یوتوب و پی ...

اره بخدا من خودمم یکم دودل بودم ولی واقعا آدم نتیجه هارو میبینه دقیقا همون چشم رنگش میشه اونی که میخان برگ ریزونه ،، اره از دیشب دارم گوش میدم تا عید گوش میدم ببینم چی میشه ۰😁😇