2777
2789
عنوان

آخه مگه یه آدم چند بار طاقت داره .......🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاستگار دل می بندی؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ورای هر دلائل و حواشی، بنظرم اغلب دخترا ازینجا میخورن که دید اول و اخرشون ازدواجه از یه رابطه!!

ینی با دید ازدواج میرن جلو!! 

و این وسط هم یسری عزیزان همجنس بنده میان و ... 🤦🏻🤦🏻

بعدشم همین چنتا نکته منفی، بقیه ادمای سالم رو هم خراب میکنه!!

مگه اراره همه ازدواجی باشن!!

خب همون روز اول بگین هدفتون چیه لنتیا!!!

ولی قبول دارم خیلی بی‌اصالت و نامرده اونیکه میاد میگه ازدواج میکنم باهات و سواستفاده و ... حالا اصا بگو سواستفاده روحی!!! 

ورای هر دلائل و حواشی، بنظرم اغلب دخترا ازینجا میخورن که دید اول و اخرشون ازدواجه از یه رابطه!! ینی ...

یه چیزی هست آقای کیوان 

اساس رابطه عشقه 

و مقصد عشق ازدواجه 

ازدواج از این جهت که اگه کسی عاشق کسی باشه دوست داره همیشه کنارش باشه و به خاطرش هر سختی ای رو تحمل کنه 

برای همینم دخترا اینطوری فکر می کنن...

آره متاسفانه ........💔

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

یه چیزی هست آقای کیوان  اساس رابطه عشقه  و مقصد عشق ازدواجه  ازدواج از این جهت ...

چی بگم بانو

قطعا شمام درست میگین و فرمایشتون متین.

بهرحال بنظرم تو مسائل عاطفی، هر فردی، تعاریف و ذهنیات و انتظارات و خواسته‌های خود شخصیش رو داره و نمیشه به یه جامعه تعمیم داد!! بعضا حتی نمیشه درسو عبرت هم گرفت!

چون غالبا از نگاه افرادیکه درگیر مسائل عاطفی‌ان، مسائل خودشون و یا نوع فرد مقابلشون، با دیگران متفاوته!! و اغب فک میکنن اتفاق زندگیه اونا، تافته‌ای ورای دیگرانه!! و همینم باعث میشه تجارب دیگران رو نبینیم!! 

مثلا همونطور که شما، از عشق و عاشقی و مقصد و ... صحبت میکنین و اینجوری تعبیر و تعریفش میکنین، در مقابل با احترام به شما، بنده عشق رو رد میکنم و قبولش ندارم و اصلا مقصدی نه برا عش، بلکه برا هیچ رابطه عاطفی‌ایی در ذهنم تعریف نمیکنم و همیشه این احتمال رو میدم ک هر چیزی ممکنه نباشه و نیست بشه!!

و نباید با ۱۰۰ ، دل بست!!

گاهی یه رابطه دوستی هم میتونه سراسر از عشق (براساس تعریف شما از عشق) لبریز باشه و گاهی شاید یه ازدواج بشه سمی‌ترین اتفاق زندگی برا افراد یا بالعکس!!

سلام خواهر گلم

چله زیارت عاشورای شهید نوید صفری رو امتحان کنید 

این شهید عزیز وصیت کردند هرکسی چهل روز عاشورا بخونه و هدیه کنه تمام تلاششونو میکنن حاجتشو از خدا بگیرن و اگر نشد اون دنیا جبران کنن

تو کانال اصلیشون تو ایتا عصو بشید   shahidonline

ان شاالله این دفعه جور بشه با بهترینش، به دست مبارک حضرت زهرا(س)

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام خواهر گلمچله زیارت عاشورای شهید نوید صفری رو امتحان کنید این شهید عزیز وصیت کردند هرکسی چهل روز ...

سلام مهربون :) مرسی از لطفت

التماس دعا دارم

ان شاالله در دنیا و آخرت خوشبخت و عاقبت به خیر و هدایت شده باشی

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

نه واقعا آدم های اشتباهی رو انتخاب نکردم و نمی تونی با دیدن یه تاپیک بگی که اینطوری بوده

اخه کسی نمیدونه ک ممکن تو با کسی وارد رابطه بشی بعد طرف اولش خودش خیلی آقا نشون بده بعد دوسال تازه بفهمی ک آدم 💩 بوده اون وقت میفهمی هم وابسته شدی هم کلی ضربه عاطفی خوردی آدم به گربه اش یکسال یا دوسال عادت میکنه چه برسه ب آدم =] قضاوت کردن خیلی راحته ولی خدا کنه کسی این حس تجربه نکنه از ته دلم میگه لطفا اگه ۲۰ سالته وارد رابطه نشو حتی ۳۰ سالته میدونی زود وابسته میشی چون اگه احساسی باشع مهربون و وابسته با مخ میخوری زمین جوری ک دیگ پا نمیشی اصلا رابطه دوست پسر و دختری چیزی جز آسیب نداره مذهبی هم اون قدر نیستم فقط چون دوست هام خودم دیدم میگم من اینقدر شکست عاطفی خوردم تو یک رابطه ۳ ساله سر شدم 

سلام مهربون :) مرسی از لطفتالتماس دعا دارمان شاالله در دنیا و آخرت خوشبخت و عاقبت به خیر و هدایت شده ...

چشم عزیزم محتاح دعای خیرتون هستیم

الانم خیلی فرصت خوبیه شروع‌کنید، بذارید تو تاپیکش تگتون کنم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀