2777
2789
عنوان

ترس از طلاق دارم، چیکار کنم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 56 پست
من شوهرم اخه چندین بار خیانت کرد. جنسی هم خیانت کرد. کلا تنوع طلبه. اگه ببخشمش اینو میدونم باز تک ...

پس کثیفی ولجنی توذاتشه بندازش بیرون اززندگیت انقده بانادیده گرفتن ککه کاریاش خودتوتحقیرنکن میخای چیکارهمچین جاتوریو تازه حسی ام بهش نداری ببخش توهین کردم چون خودم کشیدم درکت میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودت تنها تو طلاق اذیت نمیشی  خانوادت هم هستن که اذیت میشن  جدا از این .. من جاریم ...

امان از حرف مردم امان. منم موقع جداییم خیلی حرفها پشت سرم میزدن ک ب گوشم میرسید کمرمو میشکست چشامو بستمو واگزارشون کردم بخدا الان همون هایی ک پشت سرم تهمت و متلک وحرفهای ناموسی و ناروا میزدن. تک تکشون دارن مزاجات میشن. 

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

نمیشه که طلاق بگیری کسی انگشت دراز نکنه 

میکنن 

بدم میکنن 

نه راه برگشت داری نه چیزی 

من دیدم اقوام خودم طلاق گرفت 

اونم شوهرش ولش کرد بس که بد عنق بود .. رفت با یکی ازدواج کرد ... الان طرف شده ۵۰ سالش 

از ۳۰ سالگی طلاق گرفت 

الان ۵۰ سالشه دیگه کسی نیومد باهاش ازدواج کنه 

با اینکه خونه ماشین شغل هم داره 

شما تجربه طلاق داری؟

من همسراولم بارهابهم خیانت کرد داشتم طلاق میگرفتم تااینکه خدا خودش دست بکارشدو یه انگلو ازروزمین برداشت تصادف کردوگوربه گورشد سگ توروحش حماقت کردم بایه پارانوییدی زندگی موشروع کردم این اهل خیانت نبود ولی هزارمورد دیگه داشت الان چندروزه مستقل شدم 

جاریتم بچه داشت خودش؟ الان زندگیش خوبه ؟؟

اره بچه داشت 

طلاق گرفت رفت ازدواج کرد 

الانشو نمی‌دونم بی خبرم 

ولی خوب اول کیسشو پیدا کرد 

چون بعد از سه ماه طلاق ازدواج کرد رفت  سر خونه زندگیش 

دلیل طلاقت چی‌بود شما؟ من شوهرم خیلی ادم خوش اخلاق و مهربونه، شرایطشم خوبه، ولی کلا اهل خیانته و تن ...

دلیل طلاقم این بود ک خانوادش خیلی دخالت کردن از این ک من چادری و ساده بودم اونا همشون هفت قلم ارایشی بودن میگفتن تو داری کلاس مارو پایین میبری. هیچ کدوم دوستم نداشتن جز پدر شوهرم.. شوهرم هم چشمش ب دهن خواهر و مادرش بود ببینن چی میگن ازم سرد شده بود.. بدبختی اینجاست اخلاقش هم سگی بود من خیلی تحمل کردم دیدم درست بشو نیست.. منم فاتحه این زندگی رو خوندم

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋