2821
2789
عنوان

سکوت کن🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 24 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا درست میگی و چقدر منی  یادمه فک کنم ۸٫۹ سالم بود دوتا جوجه داشتم ‌که همه جا با خودم میبردم ...

خیلی بده 

من از ۴.۵ سالگیم خیلی چیزا دقیق یادمه و به مامانم گفتم که از اون موقع هعی گفتی اشکال نداره بیخیالش شو و سکوت کن الانم بیا آثارشو ببین 

خیلی بده  من از ۴.۵ سالگیم خیلی چیزا دقیق یادمه و به مامانم گفتم که از اون موقع هعی گفتی اشکال ...

هنوزم دیر نیست عزیزم 

منم از بعد ازدواج تصمیم گرفتم اینجوری نباشم و همه سعیم میکنم که بچه هامم ببینن و یاد بگیرن ضعیف نباشن 

از حرفای به ظاهر بی اهمیت و کوچیک شروع کن 

از کسایی که کمتر باهاشون رودروایسی داری 

تمرین کن ولی ادب در عین دفاع کردن یادت نره 

با پدر مادرتم مهربون باش عزیزم مطمئنا اونام حاصل تربیت اشتباه پدر مادراشونن متاسفانه و عادت کردن و نخواستن خودشونو تغییر بدن 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

با خودت باید تمرین کنی 

دیگه بچه نیستی

دیگه باید یاد بگیری رو حرفت وایسی

چنلم توی بله : fararazbale. من این عجقو با تو میچناچم،نچنو من پانتومیم باجم وسط این همه بدبختی معماری خوندم چی بود

هنوزم دیر نیست عزیزم  منم از بعد ازدواج تصمیم گرفتم اینجوری نباشم و همه سعیم میکنم که بچه هامم ...

مرسی ک وقتتو برام گذاشتی عزیزم 🥺❤️

ایشالا ک تغییر کنم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز