2777
2789
من دیدم طرف 12 سال با زنش داره..زندگیشون عالیه...7 سال دیدم زندگیشون بده....مهم اخلاق و تفاهمه

به ولی نه دیگه ۱۵ سال به جز اخلاق وعلاقه بهتره خیلی چیز های دیگرو بسنجیم

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

نه عیبی نداره

پس چرا به یه مردی فکر میکنه که باید به جای پدرش بشینه نه همسر یعنی این تفاوت سنی باعث میشه مرد تو زندگی تسلط داشته باشه مثل بابا ها ولی هدف از ازدواج همراهی و باهم بودن هست و زن و شوهر باید با هم به تکامل برسن نه اینکه یکی امر کنه اونیکی یا فرمانبردار باشهیا سر پیچی کنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به ولی نه دیگه ۱۵ سال به جز اخلاق وعلاقه بهتره خیلی چیز های دیگرو بسنجیم

من اخلاق و تفاهم کلی گفتم...ولی بله مادی و عاطفی باید هم بهتر باشه البته تفاهم نباشه بقیه فقط درد میشه...اختلاف سن بالا عاطفیش قوی باشه

بله زیاده  برام همیشه سوال بود که چرا یه آقای مثلاً ۳۵ ساله نمیره با دختر ۲۵ تا ۳۰ ساله ازد ...

به خاطر اینکه اکثر دخترایه ۲۵ تا ۳۰ به همچین مردایی پا نمیدن دخترایه کم سن چون هنوز وارد اجتماع یا حتی دانشگاه نشدن زود گول میخورن البته بستگی به خانواده دختر هم داره فرهنگشون چجوری باشه وضعیت مالیشون و... 

به اختلاف میخورید 

اختلاف سنی نهایت ۱۰_۱۲ سال .... 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خب حالا ۱۲بشه۱۴ خیلی فرق میکنه؟

همون ۱۲ سال هم خیلیه !! 

دختر ۱۹ ساله تو فضا سیر می‌کنه و احساساتیه...

اختلاف سنی ۱۴ سال وقتی میشه در نظرش نگرفت که مثلا خانم ۳۰ ساله باشه ، آقا ۴۴ سال ! 

چون خانم دیگه عاقل و بالغ شده 

دختر۱۹ ساله ای که ملاک انتخاب همسر براش رگ دست و قد بلنده به نظرتون به درد زندگی میخوره ؟؟؟ 🙄😶‍🌫️ 

هرچند به نظرم مردی که می‌ره سراغ دختر کم سن و سال ، بلوغ فکری نداره 🙌🏻

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

همون ۱۲ سال هم خیلیه !!  دختر ۱۹ ساله تو فضا سیر می‌کنه و احساساتیه... اختلاف سنی ۱۴ سال وقتی ...

آخه خواستگار داره همین الان ینی من نرم جلو یکی دیگه میره براش.درسته ک‌تو فضاس اما میگن دخترا زودتر عاقل میشن

آخه خواستگار داره همین الان ینی من نرم جلو یکی دیگه میره براش.درسته ک‌تو فضاس اما میگن دخترا زودتر ع ...

خب داشته باشه 

من خودم مشاورم ، حدود ۲۰ تا دانش آموز ۱۹_۲۰ ساله دارم 

اصلا به فکر زندگی مشترک نیستن میگن فقط با یکی دو روز خوش باشیم برامون خرج کنه ، تفریح کنیم 😑🤦🏻‍♀️ 

البته دختر عاقل ۱۹ ساله هم داریم که اون اصلا به ازدواج و رابطه تو این سن ،فکر نمیکنه 🙂🤌

ینی دختر۱۹ساله ای ک عاقل باشه ب ازدواج فک نمیکنه؟

جالبه برام ، چی تو سر شما آقایون میگذره که می‌رید سراغ دختر کم سن و سال !! 

مگه دختر همسن و سال شما کم هست ؟؟

جالبه برام ، چی تو سر شما آقایون میگذره که می‌رید سراغ دختر کم سن و سال !!  مگه دختر همسن و سا ...

چیزی نمیگذره تو آشنا فامیل دختر دهه هفتاد نیس اکثرا ازدواج کردن شاغلن یا مهاجرت کردن اجبارا اومدم سمت دهه هشتاد