2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حرف زشتی زدی تو چه میدونی طرف چقد بار روانی داره حمل میکنه از گذشته چقد تراما داره چقد روابط بد ...

پس بنظر شما خودکشی راهشه؟ بنظرم جای فکر کردن به این موضوع باید هدف گذاری کرد و به دنبال راه حل بود. و اینکه نخیر این موضوع که بنده به این مورد فکر نمیکنم دلیل نمیشه که زندگی عالی و بدون مشکل داشته باشم فقط عقیده دارم که این مشکلات یجور تمرینه برای قوی تر شدن. به قول یکی خودکشی کار آسونیه اگه جرعتشو داری زندگی کن.

هیچکس بی درد نیست همیشه هم نباید منتظر باشیم بقیه حالمون رو خوب کنن حتی خانواده 

اینکه همه مشکل دارن درسته،ولی مشکل داریم تا مشکل،یه سری مشکلا غیر قابل تحملن

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
تجاوز،یه سری مشکلات خانوادگی

این مشکلات برای خیلی ها پیش میاد ولی دلیل نمیشه که آدم خودش رو بکشه درسته خیلی سخته ولی واقعا زمان خیلی چیزا رو کم رنگ میکنه مثلا من مامانم تا ۱۴ سالگی مشکل روانی شدید داشت از زندگی بیزار بودم ولی هیچ وقت به خودکشی فکر نمیکردم حتی نمیدونستم چی هست همش با خودم میگفتم درست میشه 

Maryam::❤️

همه مثل هم نیستن

به هر حال آلان که فرصت داریم زندگی کنیم بهتره زندگی کنیم چون همش یه باره و بعد از مرگ فراموشی ابدی من زندگی رو با همه چالش های خوب و بدش دوست دارم 

حتی با وجود اینکه مامانم هنوزم مریضه و داداشم بیمارستان روانی بستری شده 

به نظرم بعضی وقتا آدم باید به خودش دست مریزاد بگه برای اینکه با وجود همه ی مشکلات قوی مونده 

یک آدم قوی دنبال راه حل برای مشکلاتش میگرده 

یک آدم ضعیف خودکشی میکنه 

همیشه هم پای این حرفم هستم 

Maryam::❤️

به هر حال آلان که فرصت داریم زندگی کنیم بهتره زندگی کنیم چون همش یه باره و بعد از مرگ فراموشی ابدی م ...

همیشه آدم ضعیف خودکشی نمیکنه،گاهی وقتا آدمای قوی که کم آوردن دست به خودکشی می‌زنن

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
پس بنظر شما خودکشی راهشه؟ بنظرم جای فکر کردن به این موضوع باید هدف گذاری کرد و به دنبال راه حل بود. ...

متاسفانه حرف های شما به شدت سمی و اشتباهن

لطفا بیشتر مطالعه کنید در زمینه ی این موضوع

این عقاید اشتباه که "خودکشی کار آدم های ضعیفه" و... آمار خودکشی رو بالا میبرن

کسی که به خودکشی فکر میکنه دچار افسردگی و اضطرابه و این دو تا به همون اندازه واقعی و کشنده هستن که سرطان!

تنها کاری هم که میشه کرد اینه که اطرافیان اون آدم حمایتش کنن و اون آدم بره پیش روانشناس و یواش یواش از اون حالت دربیاد و درمان بشه

لطفا وقتی به وضوح هیچ اطلاعاتی درباره ی یک موضوعی ندارین که از قضا خیلی خیلی موضوع حساسی هست ساکت بمونید و نظر غیرتخصصی ندید ممنونم

خداوکیلی جدی چیکار کنیم راحت مث صگ بمیریم 

مسخره بازیه این دنیا همه‌ش چیه تو رو قرآن 

که چی مثلا من نمیدونم که از این همه بدبختی و فلاکت ما سود میبره بریدیم بابا من دیوونه شدم دیگ خدا وکیلی رد دادم میدونمم همه کس درد دارن فقط من نیستم ولی من دیگه حتی یه کور سوی امیدم ندارم تو زندگی 

اگه کسی یه راه مطمئن واسه خودکشی میشناسه خاهشا بگه چون ثواب میکنه لطف بزرگی به من می‌کنه دمتون گرم