2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم باباش بساز بفروش بود از اون خفناا هرچی اراده میکرد سریع فراهم بود هرچی 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

ندیدم کسی که زندگیش خیلی خیلی بی نقص باشه. 

ولی یه نفرو میشناسم اسم نمی‌برم که از کدوم اعضاست 

یه طرز تفکر جالبی داشت 

کلا با اینکه بچگی خیلی سختی داشت، همیشه احساس عزیز دردونه بودن تو درونش بود 

مثلا یه جمله جالب میگه ، من عزیز دردونه خدام 🥲💝

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

لوس ترین و مغرورترین دختر ولی اسمش ایسان هست. تو همین سایت هم عضوه. 

البته زهرا یا همون جیران هم همینه. لوس و مغرور. مثل ایسان. 

با جفتشون قهر کردم. قبلا خر بودم فکر میکردم دخترهای خوبی اند. باهاشون دوست بودم. ولی دیگه حالم از جفتشون به هم میخوره. 

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

غیر از خودم؟ 😄 خودم که لگد مال شدم ناز پرورده کجا بود 

یه خانمی هست تو فامیل شوهرم 

۳۸ سالشه هنوز عین دختر بچه هاس. شوهر داره هنوز پول توجیبی از خانواده میگیره . مریض میشه یه جوری رفتار میکنن انگار زمین گیر شده . گوشی جدید بخواد گریه میکنه . 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز