2777
2789

بچه ها من بعد از ۶ روز بعد از قرص اورژانسی خونریزی دارم الان ۴ روزه و شدیده مثل پریودی هست همه حالتهاش این یعنی حاملگی رد شده؟

بعد این که یه خانم گفت بعد از خونریزی هم باز حامله بوده 

توراخدا جواب بدین منو آروم کنین

یه ماما یا کسی که تجربه داره توضیح بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا پریود ولی چاره ای نداری جز اینکه یا آزمایش بدی یا صبر کنی ماه بعد پریود شی

خب چند روز بعد از رابطه آزمایش نشون میده من الان ده روز از رابطم میگذره و هنوز پریودم 

بی بی چک هم جواب میده؟

اره عزیزم روی جلدش هم نوشته که تا هفت روز بعد از خوردن قرص باید پریود بشین تا نشون بده حامله نیستین& ...

یعنی خیالم راحت باشه ؟ آخه توی نی نی سایت همه چی میگن آدم میترسه 

اره بی بی چک بگیر. بعد پریودت بزن ولی ۹۹.۹ درصد حامله نیستی

خب من پریودم منظم نیست تازه ۵۰ روزه از زایمانم میگذره البته اون روزی که رابطه داشتم لکه بینی زایمانم هنوز پاک نشده بود یه ذره داشتم نمیدونم حالا چیکارکنم

خب یعنی این پریود با پریود ماه بعد فرق داره؟

ببین خونریزی که تو حاملگی اتفاق میفته لانه‌گزینی هست که شبیه پریود ولی مقدار خونش معمولا خیلی کمتر. اگه مثل دفعات قبل خونریزی داری یعنی اثر همون قرص هاس. اگه ماه بعدم پریود بشی که دیگه صد در صد حامله نیستی

ببین خونریزی که تو حاملگی اتفاق میفته لانه‌گزینی هست که شبیه پریود ولی مقدار خونش معمولا خیلی کمتر. ...

آره بخدا حتی شدید تر از زمانی که پریود بودم همراه بالخته خون و دل درد و کمر درد و الان ۴ روزه شدیده بند هم نمیاد

ن بابا خیالت راحت برا اینکه خیال خودت راحت تر بشه بعد پریودیت بیبی چک بزن نفس عمیق بکش😁

ببین عزیزم من پریودم منظم نبوده از زمان مجردیم تا الان هیچوقت الانم ۵۰ روز از زایمانم میگذره خبر مرگم یه رابطه سطحی داشتم اما الان ۴ روزه خونریزی شدید دارم حتی شدید تر از پریودی همراه لخته خون

منم ده روزبعدازخوردن قرص پریودشدم دوروزاول خوب بود۴روزبعد کم میومد..اما الان دوماهه پریودنشدم ۳تا بی بی چک زدم منفی بود..زیردلم داره میترکه اما پریودنمیشم دارم قرص پروژسترون میخورم اگه تادوروزدیگه نشدم اول هفته بعدمیرم پیش ماما آمپول پریودی بزنم تاراحت بشم

لایک نکنید لطفاااا.