2777
2789

15

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

١٥ خریدم عزیزم ولی من عاشق کارهای ساده هستم باور کن از این بیشتر خوشم اومد تا ٦٠ تومنیا  بنظرم ...

مفت خریدی. ولی خب زود خراب میشنا.

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

١٥ خریدم عزیزم ولی من عاشق کارهای ساده هستم باور کن از این بیشتر خوشم اومد تا ٦٠ تومنیا  بنظرم ...

قشنگن عزیزم مبارکت باشه مهم نباشه برات بابا همیشه که نباید گرون خرید 

راستی اگه ناراحت نمیشی بگم دکراسیونتو یکم درست کن مبل کنار تلویزیون بردار بازم ببخشید گفتم نگم میمیرم😁

۲۰تومن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

۵۰ تومن.  اونایی که میگید ۱۵ تومن؟اصلا مبل ۱۵ تومنی هست؟ حتما شوخی میفرمایید

هاهاها

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اینا ۱۵ تومنه

ما شهزستانیم بعضیا دیدم ۱۳۹۰۰هم بدون میز میفروشن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هاهاها

🤣🤣🤣 آخه از دور جنسشون معلوم‌نبود

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

٣ نفر دیگه هم لطفا حدس بزنه میگم قیمت رو

۳۰

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

قشنگن عزیزم مبارکت باشه مهم نباشه برات بابا همیشه که نباید گرون خرید  راستی اگه ناراحت نمیشی ب ...

خونه کوچیکه والا قلبم خودمم تو این ٦ ماهی ک خونمم ٣ بار تغییر دکوراسیون دادم اخه پشت پردمم در ورودیه کلا دستم بستس زیاد حرکت خاصی نمیتونم انجام بدم 

2790
2778
2791
2779
2792