2777
2789
چی میفروشی؟  ما هم محصولمون همین جاهایی هست که شما سر میزنین. چند درصد به شما میرسه؟

اینجوری ن بزار برم بالا منبر

قشنگم ما بالای ۱۸۰۰ نوع کالا داریم از جمله برنج چای شکر خشکبار روغن لوازم بهداشتی مثل دستمال و اسپری بدن و مایع های شوینده و....

صفر تا صد لوازم سوپرمارکتی و از اونجایی که قیمتمون هم اندازه با بازار هست و تنوع خیلی بالایی داره تالار ها و کافی شاپ ها هم اکثرا خرید بالا میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری ن بزار برم بالا منبر قشنگم ما بالای ۱۸۰۰ نوع کالا داریم از جمله برنج چای شکر خشکبار ر ...

کدوم شهری عزیزم؟ گیلان نیستی؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خبلی هم عالی😍

الان خیلی ناراحتم که نمیرم همسرم برای خواسته هام هیچی کم نمیذاره خیلی هممتواضعو فروتنه اما وقتی میبینم داره تو کارش پیشرفت میکنه درآمدش چقدر خوبه گاهی دلم میگیره که عقب افتادم

از طرفی چون خانم های خانواده ما همشون شاغل هستن وقتی تو خونه میشینم نا خودآگاه حس آویزون بودن بهم دست میده البته وقتی هم شاغل بودم من درآمدم رو دلار و طلای آب شده میکردم میذاشتم برای آینده بچه ها بهش دست نمیزدیم کل هزینه ها هم با همسرم بود اونم وکیله اما الان که درآمد ندارم یک حالیم

از طرفی مادرم شاغله یک تایمی دانشجو هم بود من و برادرم بچه های مهدکودکیم بعدشم واقعا از مادر و خونه ای که وقتی از مدرسه میای مادر و گرمای زندگی توش باشه خبری نبود دوست ندارم برم سرکار بچه هام مثل من حسرت مادر داشته باشن البته مادرم همه تلاشش رو برای ما میکنه اما واقعا خسته میشد من همیشه ناراحت خستگیای مادرم هستم

خلاصه رفتن و نرفتن سرکار یک دوراهی عجیبیه برام 

رشتم ولی برای ویزیت ۴ تا شهرستان اطراف هم میرم در طول هفته  ۵٪ از کل فروش مال منه +حقوق ...

بهت درخواست دوستی میدم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
سخت ترین شغل  خسته نباشی بانو

ممنونم عزیزم🌷🌷

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
الان خیلی ناراحتم که نمیرم همسرم برای خواسته هام هیچی کم نمیذاره خیلی هممتواضعو فروتنه اما وقتی میبی ...

دقیقا همینطوره عزیزدلم 

درمورد سرکار رفتن مادر گفتین 

میشه بیشتر از احساساتتون بگین 

چند فرزند بودین اون دوران ؟