2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداییش خودت یه لحظه فکر کن با این منطق باید تمام وسایل خونه که  توی پریودی استفاده کردی هم ...

اینا پوشیدنی نیستن دوما فقط سووووال کردم ای خدا چتونه

دختری از جنس شعر ❤️
عزیزم این رفتار شما و مادرتون، یک نوع وسواس فکری عملی شدید هست ،تا بدتر نشدید حتما ب روانشناس مراجعه ...

به مادرم چ ربطی داره کدوم روانشماس کدوم وسواس من فقط پرسیدم آگاه بشم همین واقعا نمیشه تو نی نی سایت سوال پرسید تا نگفتن روانی هستی وسواسی یا مسخره بازی نکرده باشن

دختری از جنس شعر ❤️
سریعا بسوزونش اون دیگ پاک نمیشه و نجس میمونه همیشه

هرچیزی جای خودشو داره شوخی و مسخره بازی اگه جای درستی مطرح نشن بیشعوری بیان میشه ک شما داری

دختری از جنس شعر ❤️
هرچیزی جای خودشو داره شوخی و مسخره بازی اگه جای درستی مطرح نشن بیشعوری بیان میشه ک شما داری

شما خودتم از کمبود عقل و شعور رنج میبری گلم😘💜

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴
به مادرم چ ربطی داره کدوم روانشماس کدوم وسواس من فقط پرسیدم آگاه بشم همین واقعا نمیشه تو نی نی سایت ...

عزیزم نمیشه این همه آدم غیرعادی باشن فقط شما عادی ک !

حتما سوالی ک پرسیدید کمی غیر عادی بود...

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

چقد بی جنبه من فقط سوال کردم یه بهونه میخوایید به بقیه بخندین

یه کم فکر کن قبلش

حتی لباس زیرت اگر خون یا ادرار یا مدفوع یا مایع منی نباشه،کثیف هست ،  نجس نیست

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

عزیزم نمیشه این همه آدم غیرعادی باشن فقط شما عادی ک ! حتما سوالی ک پرسیدید کمی غیر عادی بود...

برا همین اکثر مردم حتی سوالی داشته باشن نمیکن از بس بهشون حمله میشه

دختری از جنس شعر ❤️
برا همین اکثر مردم حتی سوالی داشته باشن نمیکن از بس بهشون حمله میشه

کسی حمله نکرد عزیزم ، ولی سوالت برای بقیه عجیب بود ،چون خیلی وسواس گونه مطرح شد

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز