2777
2789
شما خوشتون اومده و عشق نیست حستون  ایشون هم حس خاصی ندارن

من کی ازدواج میکنم وآیاازدواج خوبیه؟

وضعیت شغلیم درآینده چی میشه وتحصیلاتم؟

زندگی برام سخت ترمیشه؟

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میگی؟ فاطمه رفیقم‌دوسم داره؟ هنوز بهم فک میکنه؟‌. حسش ب دیبا چیه؟ حسش ب النا چیه؟

دوستت داره ها اما قدر رفاقتتون ندونسته ، ممکن بعدا بهتر بشید 

رابطه اش با النا یکم حسادت طوره و اونقدر بگی خوب نیستن ولی با دیبا تا حالا که گرم گرفته 

جدی پس چرا وقتی میبینه نگاه میکنه و همیشه سنم رو میپرسه  بعد اینکه شاید شما اشتباه گفتی آخه یک ...

نه جدی میگم حسی نداره .. اصلا اونقدر جدی نمیپرسه این سوال رو 

البته اینو از دل حس میکنم ... اگر نقشه ایی داره یا هر چی بدون حسی نداره بهت ، نه خوشش بیاد نه بدش بیاد 

دوستت داره ها اما قدر رفاقتتون ندونسته ، ممکن بعدا بهتر بشید  رابطه اش با النا یکم حسادت طوره ...

ممنونم . میشه درخواستمو قبول کنی؟

فاطمه ذاتش خراب نیس؟ دورو نیس بنظرت؟

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
دوستت داره ها اما قدر رفاقتتون ندونسته ، ممکن بعدا بهتر بشید  رابطه اش با النا یکم حسادت طوره ...

کی پیام میده؟؟؟حسش بهم چیه؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.

بجای اینکارا برید فا.  ل حافظ بگیرید لااقل میدونید از قرانه

حس ششم دیگه چیه🙄

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️