2777
2789
عنوان

مادر پسر از پوششم ایراد گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 19 پست
بله حرف شما متین ولی درمرحله آشنایی بیانش درست نیست  که از رو عکس ایراد بگیرن

صد در صدفقط یه عکس نبوده و پسرشون درباره تیپ خانوم با مادرش صحبت کرده 

احساس میکنم خود اقا پسر هم روش نشده مستقیم بگه به اسی و مادرش رو بهونه کرده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا ایرانه چرا باید همه در رابطه با زوجه یه زوج دیگه نظر بدن  ای بابا  همینه فردا میگن ...

بله با افتخار اینجا ایرانه 

فرهنگ ما میگه اول شناخت خانواده ها

این مادر از روی عکس نظرشو داده

شما خیلی راحت ب این مادر توهین کردی 

و من گفتم حق طبیعی ایشون و اعضای خانواده هست

مثلا واسه خاستگار من خواهرم بهم بگه وای خواستگاری چاقه من باید برم ب خاستگار بگم خواهرم گفته شما چاقی ؟! و این بشه دخالت

من زن داداشمو خودم پیشنهاد دادم . حالا ب عنوان عضوی از خانواده برای برادرم نباید نظر می دادم ؟! 

یکبارداداشم چندتاعکس ازیه دخترخانم برام فرستادوگفت باهم درارتباژن همون لحظه بهش گفتم این خانم بمانمیخوره وفراموش کن وداداشمم بعدچندوقت به حرفم رسیدوفراموش کرد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

طبیعیه..وقتی می خواهی وارد خانوادشون بشی باید بپذیرنت...اگه با این پوشش وارد اون خانواده بشی هم به خودت بد می گذره هم اونا...پس چه بهتر که همین اول تکلیفتون با هم مشخص بشه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز