در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شاید کم خون شدی، روزی نیم ساعت در معرض آفتاب باش، بسیار موثر هست
کمخونم کلا
در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
منم جدیدا ۵.۶ ساعت میخوابم فقط بخاطر هدفم.... البته امشب سرگیجه دارم شاید برای همونه
منم هدف دارم ولی تا اینقدر نخوابم نمیتونم بخونم
اگه خوابم خراب شه اخلاقم به شدتتت افتضاح میشه. یعنی ممکنه از موقعیت های مهم زندگیم بزنم که ی ساعت بیشتر بخوابم
ولی خوابم روزای تعطیل حدودا 7/8/9ساعته
و بقیه روزا6/7ساعته. ظهرا هم دو سه ساعت میخوابم
ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟ یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و میآد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی...
من خیلی کمخوابم هر ساعتی از شببخوابمقبل هشت بیدارم
چقدر خوبه من نخوابم سرم میشه اندازه سنگ
من وقت نمیکنم آخه بچه دو ساله و بچه کلاس دومی باید ب فکر ناهارب موقع صبحونه شام و کارا و درس و ... هم باشم 😒😒 تنها وقتی ک می تونم بخونم ۶ تا ۸ صبحه اونم وقتی که ۴ صبح خوابیدم ، روزا هم گرفتار یه هدف دیگه
لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من خیلی کمخوابم هر ساعتی از شببخوابمقبل هشت بیدارم
چه خوببب
من حتی تو شکم مامانمم قبل ظهر بیدار نمیشدم😂مامانم میگفت لگدات از ساعت 10/11شروع میشد😂😂و تا الانم هر چقدررر سعی کردم میبینم واقعا تا قبل ده نمیتونم بیدار شم
مدرسه رقتن همیشه عذاب بوده برام
ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟ یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و میآد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی...
منم دوتا بچه دارم و یکیشون مدرسه می ه یکیشون نه کلا کم خوابم ولی به خاطر یه مساله ای آرام بخش باید مصرف کنم همینم همش منو خواب آلود میکنه ولی نمیتونم درست بخوابم کلافه هستم همش خیلی بده واقعا
من عاشق اینم صبح ها رو ببینم اون خنک های اول صبح که پنجره رو باز میکنی صدای گنجیشک بعد دوش گرفتن و آرایش کردن و یه لیوان چایی گرم بچه عام معمولا تا ۱۰خوابن منم شب قبل کارامومیکنم که صبح تنها باشم یه کم با خودم خلوت کنم فکر کنم