2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دستکش ظرفشویی هم برای بعضی پوستها ایجادحساسیت میکنه.من خودم اول دستکش نایلونی میپوشم بعد دستکش ظرفشویی.دستکش نایلونی از دستکش پزشکی بهتره چون دستکش پزشکی ها هم توش یه پودری هست که اونم حساسیت میاره. اول دستکش نایلونی بپوش بعد دستکش ظرفشویی

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

سلام اگه دستت حساسه اززیر یه دستکش نخی بپوش بعدش دستکش ظرفشویی رو بپوش بهتر دستکش ساق کوتاه باشه تاد ...

سلام عزیزم دستکش هام معمولا ساق کوتاه هست ولی چند دفعه هم ساق بلند داشتم بعد مصرف دستکشم زیاده تند تنند سوراخ میکنم اینم که دارم سوراخ شده دستکش نخی هم یه مدت مصرف داشتم ولی حوصله ام نکشید همیشه دستم کنم 

سلام عزیزم با دست خالی بشوری دست هات حساس میشه؟

آره وحشتناک درحدی که زخم میشه. خیلی ساله.چن تا دکتر رفتم آخرین بار گفت فقط دستکش نایلونی بپوش بعد دستکش ظرفشویی وگرنه دیگه پیش من نیا😆

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

رعایت نکنی مشکلت بدتر میشه تو حموم دستشویی از صابون گلیسرین استفاده کن برای نرم کننده هم ازکرم ثمین& ...

سلام عزیزم دستم به مایع دستشویی هم حساسه و بیشتر مصرف مایع داریم تا صابون 

آره وحشتناک درحدی که زخم میشه. خیلی ساله.چن تا دکتر رفتم آخرین بار گفت فقط دستکش نایلونی بپوش بعد دس ...

این عکس دستمه که مال امساله و ظرفارو خالی شستم اینجوری شد 

عمه منم همینطوره یه بارم بابام تند رفت رو دست انداز سرش خورد تو سقف ماشین گفت ببخشید

عزیزم🥺

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|