2777
2789
عنوان

ولنتاین ما❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 89 پست
من رفته بودم،شما یه ساعت نشستی فکر کردی و دوباره ریپلای کردی....از یه خانوم دکتررر بعیده این حرکات ...

شماهم معلم شدی واسع من چی بعیده براخانوم‌پکتر چی بعید نیس

اینجا تایپک منه تاصبح هم بخوای حرف بزنی جوابتومیدم

چون من علاوه بر پزشکی وسیگاری بودن حقمم خوب بلدم بگیرم پس توکه اومدی روهوا یه حرفی زذی حالاکه ضایع شدی زبونتو کوتاه کن و دمتو بزارروکولت بروبیرون

شماهم معلم شدی واسع من چی بعیده براخانوم‌پکتر چی بعید نیس اینجا تایپک منه تاصبح هم بخوای حرف بزنی ج ...

تاپیکت باشه،سایت رو نخریدی که منم هروقت بخوام پیام میزارم و به تو هیچ ربطی نداره...

خانوم دکترررر عمومی کم اینجا خالی بندی کن باور کن اینا روشنفکری نیست....

از بی ادبی و عفت کلام نداشتنت مشخصه که تحصیلات شعور و شخصیت نمیاره،البته که تو تو خواب و خیالت سیر میکنی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکت باشه،سایت رو نخریدی که منم هروقت بخوام پیام میزارم و به تو هیچ ربطی نداره... خانوم دکترررر ع ...

من بی ادبی نکردم وفقظ جوابتودادم

محض اطلاع بی ادب شما بودی که اومدی میخوای ثابت کنی من دروغگوام دیدی دستت به جایی بند نیس دیگ داری براخودت داشتان میبافی

تاپیکت باشه،سایت رو نخریدی که منم هروقت بخوام پیام میزارم و به تو هیچ ربطی نداره... خانوم دکترررر ع ...

وصد البته پزشک بودن برای تو خواب وخیاله ک هیچ جوره نمیتونی باورکنی بایه پزشک خانوم همکلام شدی

من بی ادبی نکردم وفقظ جوابتودادم محض اطلاع بی ادب شما بودی که اومدی میخوای ثابت کنی من دروغگوام دید ...

پس اگر بی ادبی نکردی دمت رو بزار روی کولت و برو به بیمارها برس خانوم دکتررررر🤣دقیقا دوساعته اینجایی

یعنی اینقدر سرت خلوته؟

وصد البته پزشک بودن برای تو خواب وخیاله ک هیچ جوره نمیتونی باورکنی بایه پزشک خانوم همکلام شدی

🤣🤣🤣🤣🤣آره والا با یه دکتر عمومی تا حالا همکلام نشدم😆😆😆چقدر جوکی

پس اگر بی ادبی نکردی دمت رو بزار روی کولت و برو به بیمارها برس خانوم دکتررررر🤣دقیقا دوساعته اینجایی ...

من براادب کردن ادمی مث توهمیشه وقت دارم نکران نباش😁

جای انقدحرص خوزدن اگه درس میخوندی مجبور نبودی به بقیه توهین کنی ک اروم بشی

من براادب کردن ادمی مث توهمیشه وقت دارم نکران نباش😁 جای انقدحرص خوزدن اگه درس میخوندی مجبور نبودی ...

تو اول خودت رو ادب کن بقیه پیشکش....تو ادب و شخصیت خودت موندی....

من براادب کردن ادمی مث توهمیشه وقت دارم نکران نباش😁 جای انقدحرص خوزدن اگه درس میخوندی مجبور نبودی ...

دختر خوب من دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی رشته شیمی دارویی هستم و سال آخر هستم

به من که اینا رو نگوووو

یعنی برای هردوتاتون متاسفم!

نه شان یک دکتر هست اینطوری حرف بزنه!

و نه شان یک خانم محترم که فرزندی داره تربیت میکنه

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791