2777
2789
در کل واگیر داره من خیلی رعایت میکنم مرتب میشورم و لباسارو اتو داغ میکشم دستامو حتی اگ شک کنم که ...

اره منم همینطور انقد دستامو میشورم زخم میشه لباسامم با اب ۹۰ درجه کلا خراب شده لباسام شما کجاهات درگیره با پماد رفع نمیشه ؟ اخه واسه من حدود دوهفته اینا با پماد میره

اره منم همینطور انقد دستامو میشورم زخم میشه لباسامم با اب ۹۰ درجه کلا خراب شده لباسام شما کجاهات درگ ...

دقیقا، منم لباسام نابود شدع

چقدر هر سری پول دارو میدم

قرصا هر ورقش  80 تومنه پماد هم ۱۰۰ تومن پماده دقیقا سر دو روز تموم میشه

من قسمت کشاله ران و حدودی هم بیکینی شدید درگیر بود الان بعد از حدود دو ماه استفادع از دارو بهتر شدم خداروشکر

دعا کن خوب خوب شم 😭 ایشالا توام خوب شی 

برای شما با پماد خوب میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا، منم لباسام نابود شدع چقدر هر سری پول دارو میدم قرصا هر ورقش  80 تومنه پماد هم ۱۰۰ تومن ...

داروهات چی هستن ؟ من الان دستم لک ریز قرمز زده بعضی ها که میره باز جدید میزنه اره تقریبا بعد یمدت که پماد میزنم میره

داروهات چی هستن ؟ من الان دستم لک ریز قرمز زده بعضی ها که میره باز جدید میزنه اره تقریبا بعد یمدت که ...

پماد رو ادامه بده تا برنگرده ..برای شما خداروشکر مقاوم نیست

دارو هام اولش پماد و کلوتریمازول۱ بود و شماپو ضدقارچ ایروکس

که اصلا جواب نداد و هی بهشون اضاف میشد

بعدش قرص ایتراکونازول ۱۰۰ روزی و تا و پماد سرتاکونازول داد دو هفته استفادع کردم کمی بهتر شدم ولی خوب نشدم دیگه پماد و قرص تربینلفین روزی دوبار هم بهم داد اینارم دو هفته استفادع کردم الان بهترم ولی هنوز باید ادامه بدم ایشالا همه بیمارا شفا پیدا کنن ماهم همینطور

من یکسال بیشتر درگیر قارچ پوستی بودم و خیلی دکتر ها رفتم و جواب نگرفتم

چون فقط نسخه میدادن میگفتن برو استفاده کن که هیچ جوابی نمی گرفتم و روز به روز رو پوستم بیشتر میشد

خلاصه خیلی اذیت میشدم و خیلی حال روحیم بد بود و همش فکر میکردم یه مریضیه بدی گرفتم که علاجی نداره

که با گذشت مدتی برای یکی تعریف میکردم همینارو و یه نفر رو تو یکی از محله ها بهم معرفی کرد گفت برو پیشش همین آقای راه درمان و بهت میگه 

خلاصه رفتم و هی با خودم میگفتم این همه دکتر رفتم جواب نگرفتم چطوری یه آقای مسنی که دکتر هم نیست میخواد درمانم کنه به هر حال رفتم و یه پماد دست سازی که خودش درست کرد داد ایتفاده کردم و بعد 20 روز دیدم قارچ های رو پوستم داره کامل خشک میشه و از بین میره و چون رو پوستم قارچ زیاد بود پنچ شیش بار این پماد و هی ازش خریدم و بعد سه ماه کامل خوب شدم و الان بیشتر از یکسال و نیم هست کامل خوب شدم و قارچ هم دیگ برنگشته و پوستم مثل روز اول شده

یادش یبخیر چه روزای بدی و چه امیدی در ناامیدی

چه قارچی.من ۳ سال درگیر بودم ۱۰ تا دکتر رفتم.پیش دکتر داروساز رفتم . دکتر داروخانه . ۲ تا شیشه ساخت ...

سلام میشه دکتر داروسازتون رو بهم معرفی کنید؟؟

نزدیک ۱ ساله درگیرم همه قرصو دارویی هم خوردم ولی بی نتیجه بوده

چه قارچی.من ۳ سال درگیر بودم ۱۰ تا دکتر رفتم.پیش دکتر داروساز رفتم . دکتر داروخانه . ۲ تا شیشه ساخت ...

من مامانم یکساله درگیره وهزارتا دکتر رفته و کلی دارو استفاده کرده ولی خوب نمیشه تازه بیشترم شده و پخش شده دارو دست ساز و دارو های گیاهی و ... تروخدا اگه کسی خوب شده بیاد نسخشو بده یا اشم دکترشو

2790
2778
2791
2779
2792