2777
2789
عنوان

شوخی های نا بجا شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نگو ازاین رفتارشون که امروز من حسابی زخم خوردم فکرکنم انگشتم هم دررفته باید برم بیمارستان عکس بگ ...

دقیقا    شوهرمنم    باعث شد انگشت پاهام در بره.حسابشو رسیدم

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من زدمش چندبار از رو نمیره

ادامه بده 

البته نه موقعی که اون انجام میده 

بی هوا مثل خودش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین یه کیس اینجوری ما داشتیم که اومده بودن برای طلاق بعد وقتی فرستادنشون پیش مشاور و از اونجا مشاور ارجاعشون داده بود به روانشناس معلوم شده بود یه درگیری روانی مرده داره اون مردم دقیقاً کارای همسر شما رو می‌کرد با مشت می‌زد به بازوی خانومه بعد می‌گفت شوخی کردم یا مثلاً با مگس کشی چیزی می‌زد جاش رو کمر خانومه می‌موند بعد می‌گفت شوخی کردم کارای این تیپی زیاد می‌کرد به نظر من ببرش پیش روانشناس ببین اینجوری نیست 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

وای خدا من تحمل همچین ادمی رو ندارم 

شوهر بیچارم یبار اول صبحی اومده بود سروقتم باهام بازی میکرد اعصابمو شخمی کرده بود تا تونسم ت دلم فحشش دادم هرچی میگفتم ولم کن مگ ول کن بود 😐😂 شانسی ک دارم اینه دو سال یبار همچین فازی میاد سراغش وگرنه فکشو میاوردم پایین😂

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
2790
2778
2791
2779
2792