2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای کس های دیگه اره ولی اونی که قبلا منطقه ۱ و ۳ زندگی کرده جنت آباد جای خوبی نیست براش 

خب ببین نگاه از بالا پایینو بذار کنار خیلی راحت و معمولی راجب فرهنگ و مسائل اقتصادی اون منطقه صحبت کن دزدی زیاده یا کمه ساکنینش کارمندن یا جور دیگه مرکز خریداش چجوریه چقدر از ادارات دوره و ....

کلا جنت اباد جز مناطق ب نسبت خوبه تهرانه

و جنت اباد جنوبی چون بالای همته امکانتش بیشتره و شلوغ تره ب نسبت و کلا ازهر مرکز معروف مثه کلاس زبان و ... یدونه تو جنت اباد مرکزیم شعبه هست 

من شمالی ام سمت مام چون ی مرکز خرید بزرگ ساختن داره خوب میشه اما در کل یکم خلوت تره

خب ببین نگاه از بالا پایینو بذار کنار خیلی راحت و معمولی راجب فرهنگ و مسائل اقتصادی اون منطقه ...

نگاه از بالا به پایین نیست که 

همه جای تهران اینایی که شما میگید رو داره 

مرکز خرید داره

درمانگاه داره

دزدم داره

همه جااا 

هیچ جا الان نیست که بگی دزدی اتفاق نمیفته 

💍♥ i said yes 

اره چار باغ یه خونه دیدیم 

به نظرم جای خوبه 

داییم سالها نزدیک مرکز خرید سمرقند مغازه داشت  چند سالم بعد از ازدواجش اونجا زندگی میکردن 

همه جا ادم خوب و بد داره و به نظر ما اونجا خوب بود 

میتونم بگم متوسط رو به بالا 

از همه نظر

کلا جنت اباد جز مناطق ب نسبت خوبه تهرانه و جنت اباد جنوبی چون بالای همته امکانتش بیشتره و شلوغ تره ...

عالی توضبح دادی عزیزم مرسی 👌👌 پس جای به نسبت منتسبیه من خودم فعلا ساکن نمیشم ولی برای احتمالات اینده میخواستم ببینم جای خوبیه یانه

نگاه از بالا به پایین نیست که  همه جای تهران اینایی که شما میگید رو داره  مرکز خرید داره ...

ببین این طبیعیه که امار جرم و جنایت تو محله هایی که از نظر اقتصادی ضعیفترن بالاتره الان یه خانم خیلی راحت توضیح داد نه همه جای تهرانم صرفا به همه چیز دسترسی ندارن 

ببین این طبیعیه که امار جرم و جنایت تو محله هایی که از نظر اقتصادی ضعیفترن بالاتره الان یه خان ...

همه جای تهران به همه چیز دسترسی داره

اونایی که دسترسی ندارن تو بافت خود تهران نیستن شهرهای اطرافشن

💍♥ i said yes