2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 28 پست
بله عزیزم نرو خاسیم بری حتما غسل کن وضو داشته باش ب قران دست بزن موفق باشی جانم♥️🌱

زنده باشی ممنون از راهنماییتون 🌱🌱

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ی هنوز کسی هست بره ختم و اینها برا قران خوندن ؟! والا ماها دیگه خیلی وقته از قبل کرونا اینجورجاهارو ...

جمع بزرگی نیست در حد خانوادگی ولی من دیدم هنوزم هست به تعداد بالا 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم برا هر دو حالتی گه گفتین خوندن و قرائت قران اشکال نداره

یعنی چی الان ؟ برم یا نرم😅😅

یعنی چی الان ؟ برم یا نرم😅😅

عزیزم برا شخص حائض و جنب که غسل به گردنشون هست

فقط این کار ها حرامه

قرائت قرآن و خوندنش و شرکت تو مراسم های دعا و ... اشکالی نداره

پنج کار بر جنب حرام است :
اوّل : تماسّ با خطّ قرآن، یا اسم خداوند و پیامبران (ع) و امامان معصوم(ع) و حضرت زهراء(س) بنابر احتیاط واجب بر حائض حرام است؛ ولى ترجمه قرآن به زبانهاى دیگر این حکم را ندارد.
دوم : رفتن به مسجدالحرام و مسجد پیامبر(ص) (مسجد النبىّ)، هر چند از یک در داخل و از در دیگر خارج شود.
سوم : توقّف در مساجد دیگر؛ امّا اگر از یک در داخل و از در دیگر خارج شود، یا براى برداشتن چیزى برود، مانعى ندارد. و احتیاط واجب آن است که در حرم امامان(ع) نیز توقّف نکند.

چهارم : داخل شدن در مسجد براى گذاشتن چیزى در آن.
پنجم : خواندن یکى از آیات سجده؛ ولى خواندن غیر آیه سجده، از سوره سجده، مانعى ندارد.(1)  

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
عزیزم برا شخص حائض و جنب که غسل به گردنشون هست فقط این کار ها حرامه قرائت قرآن و خوندنش و شرکت تو ...

مرسی عزیزم 🌸🌸🌸