2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 27 پست

۱۲ ساعت ،وای نه ،

باردار بشی ،بیمار بشی ،یا خانواده ات بیمار بشن دردسر هات شروع میشه .بچه ها مدرسه ای شن بیشتر .

اگه بازم خواستگار داری و عاشق نیستی نه .

من خودم راه دور ۲ ساعته و بعد ۴ ساعته و الان ۸ ساعته هستم ،خیلی پشیمونم و اذیت شدم همه اش تو‌جاده ام الآنم از تو جاده پیام میدم 😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ما فامیل داریم راه دور ازدواج کردن راحتن ولی من موندم 😢

اگه طرفتو دوست داشته باشی تحمل میکنی مثل دوست من که تو تهران خیلی خیلی راضیه

بستگی به روحیات خودتم داره

ولی من یکی از شرایط ازدواجم زندگی تو شهر خودمون بود، روحیات هرکس رو خودش بهتر میدونه

چون معلم هستی و تابستونا سرکار نمیری، شرایط فرق داره، اگه هرروز سرکار میرفتی شاید راحت تر بود.

اینم درنظر بگیر که این اقا شب کاری داره و شما باید یه شب هایی تنها باشی و خونوادت نزدیکت نیستن که بری پیششون.

ممکنه تعطیلات و مناسبت‌ها مثل یلدا رو براش شیفت بذارن و شما تنها بمونی، اگه گفت نه باور نکن، چون شیفتا رو جوری میذارن که نوبتی تعطیلات بین پرسنل بچرخه.

۱۲ ساعت ،وای نه ، باردار بشی ،بیمار بشی ،یا خانواده ات بیمار بشن دردسر هات شروع میشه .بچه ها مدرسه ...

من نیم ساعت با مامانم اینا فاصله دارم، همش میگم کاش باهاشون تو یه کوچه بودم 😢😢😢

مخصوصا تو بارداری واقعا آدم اذیت میشه

من نیم ساعت با مامانم اینا فاصله دارم، همش میگم کاش باهاشون تو یه کوچه بودم 😢😢😢 مخصوصا تو باردار ...

خیلی .خیلی .سخته آدم از زندگیچیزی نمیفهمه .

تازه شوهر من خوبه .بیا و شوهر هم نسازه و همدل و هم سر نباشه خدای نکرده

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خیلی .خیلی .سخته آدم از زندگیچیزی نمیفهمه . تازه شوهر من خوبه .بیا و شوهر هم نسازه و همدل و هم سر ن ...

دقیقا همینطوره.

به این نتیجه رسیدم ما خانمای ایرانی جوری هستیم که بدنمون ضعیفه و تو بارداری باید یکی دائما حواسش بهمون باشه، مثلا من به خاطر تهوع به هیچ عنوان نمیتونستم آشپزی کنم، اگه شوهر نتونست یا نخواست یا شیفتای طولانی داشت باید مادر یا خواهر یا مادرشوهر و بالاخره یکی نزدیک باشه

استارتر حتی خونواده همسر آینده اشم تو کرج نیستن، این آقا هم کادر درمانه و قطعا شیفتای کاری سخت داره.

تصمیم برای ایشون واقعا سخته

من انتظار ندارم هر ماه چون نمیشه آدم منطقی فکر کنه ولی اینکه در سال ۳ ۴ بارهم کمه حداقل هر دوماه یه ...

با ۱۲ساعت فاصله سالی دو بار هم ببره شاهکاره خیلی دوره 

والا من یه مدت برا کار همسرم رفته بودیم یه شهر دیگه با فاصله ۴ساعت ماهی یکبار به زور میتونستیم بریم سر بزنیم جفتمون سرکار میرفتیم

خدا صبر بده عزیزم

فدات .خدا به شما هم بهترین انتخاب رو بده 🙏

دقیقا همینطوره. به این نتیجه رسیدم ما خانمای ایرانی جوری هستیم که بدنمون ضعیفه و تو بارداری باید یک ...

👍